Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Οργή λαού κατά των εξορύξεων χρυσού αλλά και των θεσμικών παρεκτροπών του κ. Δένδια

Υπογράφουν οι Οικολόγοι Πράσινοι
"Η εντυπωσιακή συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη κατά των εξορύξεων χρυσού στη Χαλκιδική, τη Θράκη και αλλού, έδειξε ότι οι αντιδράσεις δεν περιορίζονται μόνο στις περιοχές που θίγονται. 
Όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται τις καταστροφικές συνέπειες και επιπτώσεις των εξορυκτικών δραστηριοτήτων, τόσο για τις υπόλοιπες παραγωγικές διαδικασίες, όσο και για τη δημόσια υγεία και το φυσικό περιβάλλον.
 Κοντά σ' αυτά, οι έξω από κάθε θεσμικό πλαίσιο αυθαιρεσίες του κ. Δένδια και η ανοχή στο πρόσωπο του που δείχνεται από τους κυβερνητικούς εταίρους, συνειδητοποιούνται ως σοβαρότατος κίνδυνος στη λειτουργία της δημοκρατίας.

Οι Οικολόγοι Πράσινοι, που συμμμετείχαν στη διαδήλωση με την παρουσία σύσσωμου του Πανελλαδικού Συμβουλίου τους, διατυπώνουν για άλλη μια φορά την πρόταση τους για εξ αρχής ανοικτό διάλογο γύρω από τη βιωσιμότητα της Χαλκιδικής και των άλλων περιοχών, που έχουν μπει στο στόχαστρο επιχειρηματικών και όχι μόνο συμφερόντων. Η δια της βίας επιβολή "τετελεσμένων" έχει περάσει ανεπιστρεπτί."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.