Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Για την προσαγωγή τριών νεολαίων της ΚΝΕ στην Ασφάλεια Κιλκίς η Αγαθοπούλου είπε...

"Ο «υπερβάλλον ζήλος» για την «προστασία» της αισθητικής της πόλης μας που επέδειξε την Πέμπτη το βράδυ η Ασφάλεια Κιλκίς, με την προσαγωγή τριών νεολαίων της ΚΝΕ για ανάρτηση πανό που καλούσε σε εκδήλωση της οργάνωσης, θυμίζει άλλες εποχές. Θα πρέπει να γνωρίζουν οι «ενδιαφερόμενες» υπηρεσίες ότι η οργάνωση του λαού και της νεολαίας ενάντια στην εξαθλίωση που μας επιφυλάσσουν η κυβέρνηση και τα μνημόνια, δεν κάμπτεται από τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού. Το αντίθετο μάλιστα… "

9 σχόλια:

  1. Δεν κουράστηκε ο μπαμπάς να αρθρογραφεί???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθε βουλευτής έχει 5 άτομα αποσπάσεις και δεξιά χέρια τους. Η συγκεκριμένη έχει ξεπεράσει τον μπαμπά εδώ και μήνες πλέον είναι μια αυτόνομη δυναμική δραστήρια βουλευτίνα. Ας ασχοληθείτε με τους μ@λ@κές των άλλων 2 κομμάτων και αφήστε τα σάπια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οντως θυμιζει πρακτικη κομμουνιστοσυμμοριτων στο συμμοριτοπολεμο
    σιγα εσεις αγωνιστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άντε πάλι η κυρία Αγαθοπούλου, βρε κορίτσι μου σταμάτα πια να ακούς τον πατέρα σου σε οδηγεί σε λάθος μονοπάτια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αχ φιλαράκι....δεν ξέρεις τι λες....αν σταματήσει να ακούει τον μπαμπά καήκαμε...δε θέλω να γίνω κακός αλλά το κορίτσι δεν μπορεί να αρθρώσει λέξη..και το απέδειξε πολλές φορές αυτό.
    Είναι από τα λεγόμενα πεταμένα 5-6 χιλ δεν ξέρω και πόσα παίρνουν οι βουλευτές για να πω με σιγουριά...Στη θέση της, όντας ευκατάστατη και έχοντας αυτογνωσία, θα γύριζα πίσω το μισθό στο κράτος να δείξω ρε παιδί μου και κοινωνικό πρόσωπο...τη ανάγκη έχει το 5 χίλιαρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το Πασόκ και η Ν.Δ. κατέστρεψαν τη χώρα και το μέλλον της γενιάς μας και της επόμενης σίγουρα.

    Αλλά πέρα από τα δύο μεγάλα κόμματα ( αν και το Πασόκ συρρικνώθηκε ) φταίμε και μεις σε ένα μεγάλο βαθμό. Γιατί??? γιατί είχαμε επιχειρήσεις και δεν κόβαμε αποδείξεις, δηλώναμε το 1/5 του εισοδήματος μας, γιατί είχαμε φαρμακεία και το παραγ.....με με την υπερσυνταγογράφηση, γιατί είμαστε καθηγητές και κάναμε παράνομα ιδιαίτερα και δεν δηλώναμε τα έσοδα, γιατί είχαμε καφετέριες και κόβαμε αποδείξεις μόνο όταν ''έσκαγε'' το σήμα ότι το ΣΔΟΕ κάνει έφοδο, γιατί όταν μπορούσαμε σε μια θέση, βάζαμε δοντάκι για να την πάρουμε. Γιατί ο βουλευτής μας, μας κανόνιζε την παράνομη μεταγραφή μας στο παν/μιο και τη μετάθεση μας στο στρατό. Γιατί τα κονέ μας κανόνισαν για μας να μπούμε με σύμβαση σε κάποιο δήμο και μετά από συνεχόμενες ανανεώσεις συμβάσεων, αρχίσαμε να διεκδικούμε μονιμότητα στο δημόσιο, και ας γράφουμε με δυσκολία το όνομα μας στο χαρτί....το φουκαριάρικο δημόσιο που έγινε υδροκέφαλο εξαιτίας μας.
    Γιατί ο γνωστός μας αστυνομικός κανόνιζε να μας σβήνει τις κλήσεις όταν εμείς παρανομούσαμε και καταπατούσαμε τον ΚΟΚ.

    Αυτά...αλλά να μην βγάζουμε την ουρά μας απ' έξω κυρία μου και το παίζουμε Μεσσίες....γιατί για να διορθωθεί η κατάσταση, πρέπει σαν λαός να αλλάξουμε νοοτροπία. Τα ρίχνουμε όλα στους πολιτικούς λες και είναι εξωγήινοι, ενώ όταν έρθει η σειρά μας κάνουμε τα ίδια γιατί, γιατί είμαστε Ελληνες και έχουμε αυτήν την κωλονοοτροπία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από γκάφα σε γκάφα πάει αυτή η κοπελίτσα.
    Ρόμπα έχει γίνει πλέον σε όλη την τοπική κοινωνία. Παράτα τα αυτά δεν κάνουν για σένα κάτσε εκεί με τον ιταλό σου και κάνε χαβά κοριτσάκι μου και άσε τα κοινοβούλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.