Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Λαζαρίδης: "Οδηγούνται σε εξόντωση χιλιάδες υπερήλικες ομογενείς"

Σήμερα το μεσημέρι συγκεντρώθηκαν στο δημαρχείο του Κιλκίς, παλιννοστούντες ομογενείς από τις χώρες της πρώην ΕΣΣΔ, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την διακοπή των συντάξεων των υπερήλικων ανασφάλιστων, με την εφαρμογή του μνημονιακού νόμου 4093/2012. Ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Κιλκίς, Λαζαρίδης Λάζαρος, ο οποίος παρευρέθηκε στη διαμαρτυρία, προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις: 
«Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ από τον Δεκέμβριο προσπαθεί να αναδείξει το θέμα με επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις των βουλευτών του. Η αναλγησία της τρικομματικής κυβέρνησης αποδείχθηκε για ακόμα μια φορά, μεταξύ άλλων, στην απάντηση του Υπουργού Εργασίας κ. Βρούτση σε σχετική ερώτηση της Ειρήνης Αγαθοπούλου στη Βουλή: «Aπό τον ανασχεδιασμό συνταξιοδότησης ανασφαλίστων, προκύπτει μείωση της δαπάνης για καταβολή συντάξεων ανασφάλιστων υπερηλίκων κατά 13 εκατ. για το έτος 2013 και επιπλέον μείωση 13 εκατ. κατά έτος από το 2014 έως το 2016»».

Τις επόμενες μέρες ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ θα καταθέσει στη βουλή τροπολογία για την άρση αυτής της αδικίας που οδηγεί στην εξόντωση χιλιάδες υπερήλικες, εξακολουθώντας να υπερασπίζεται τα δικαιώματά τους, τόσο στο Κοινοβούλιο όσο και στους δρόμους.

9 σχόλια:

  1. οταν τους κουβαλισανε εδω ολους αυτους για να τους ψιφισουνε ητανε καλα??? ας προσεχανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το σχόλιο σου είναι εκτός τόπου.... ποιοί να πρόσεχαν??? οι ν.δ-πασοκοι ??? δεν μιλάει γι αυτούς.... για τους ανθρώπους μιλάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΑΝΕΞΟΔΟΣ ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΟ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φυσικά όλα σας πειράζουν συνανώνυμοι μου! Η κριτική σε ότι λέει και ότι κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ φανερώνει πως μάλλον σας χαλάει ότι υπάρχουν νέα παιδιά στην πολιτική σκηνή του Νομού Κιλκίς.
    Keep walking ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΑΛΛΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΛΑΘΕΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ.
      ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ

      Διαγραφή
  5. οι περισσοτεροι απ'αυτους ηρθαν με πλαστα χαρτια.φορολογουμαστε εμεις για να παιρνουν αυτοι συνταξεις.σε ελληνικα μαγαζια δεν πηγαινουν,ελληνικα προιοντα δεν αγοραζουν(οι αλβανοι προς τιμην τους διαφερουν),οι απογονοι τους δεν ξερουν και δεν προσπαθουν να μαθουν σωστα ελληνικα(εν αντιθεσει με τους αλβανους)και στα σπιτια τους εχουν ΟΛΟΙ δορυφορικα πιατα(οι φτωχοι!)για να βλεπουν τσετσενια,ρωσσια,γεωργια και αλλες καυκασιανες δυναμεις.συμπερασμα:στα ΤΣΑΚΙΔΙΑ και να μην μας γραφουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μην ξεχναμε ποσους και ηρθαν και καλα οτι εχουν ελληνικες ριζες...
      κυκλοφορουν κατι φατσες, και κανουν γεωργιανα, και λες αναθεμα αν εχουν ελληνικη ριζα αυτοι...

      Διαγραφή
  6. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΛΛΕΝΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΕΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ. ΑΝ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ.ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.