Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Βρήκαν τον κλέφτη των υλικών του ΟΣΕ στις Σέρρες

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Ζίχνης Σερρών περίπτωση κλοπής υλικού του Ο.Σ.Ε. που έλαβε χώρα την 17.02.2013 στη σιδηροδρομική γραμμή του Σταθμού Μυρρίνης Σερρών.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 45χρονου ημεδαπού, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως δράστης της κλοπής ύστερα από έρευνα και αξιοποίηση πληροφοριών.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 45χρονος μεσημεριανές ώρες της 17.02.2013 αφαίρεσε από τη σιδηροδρομική γραμμή του Σταθμού Μυρρίνης Σερρών (250) μεταλλικούς στρωτήρες, βάρους πενήντα κιλών περίπου έκαστος και ψιλό υλικό γραμμής που χρησιμοποιείται για δέσιμο της γραμμής, ιδιοκτησίας του Ο.Σ.Ε., που εκτείνονταν σε απόσταση περίπου εκατόν πενήντα μέτρων.

Επίσης, όπως προέκυψε από την έρευνα ο προαναφερόμενος πούλησε έναντι χρηματικού ποσού σε άγνωστο άτομο τα αφαιρεθέντα υλικά την 18.02.2013.

Σύμφωνα με υπεύθυνο του Ο.Σ.Ε. η συνολική χρηματική αξία των αφαιρεθέντος υλικού ανέρχεται στις (12.500) ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 45χρονου θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ζίχνης Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.