Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Ο Θ. Λαπόρδας στον Άγιο Πέτρο Παιονίας

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου στο κατάμεστο πνευματικό κέντρο Αγίου Πέτρου, ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Αθανάσιος Λαπόρδας, στα πλαίσια των ενημερωτικών επισκέψεων που πραγματοποιεί, στους οικισμούς του Δήμου, ενημέρωσε τους συντοπίτες του για την τρέχουσα κατάσταση του Δήμου και τους άμεσους στόχους της Διοίκησης. 
Με ιδιαίτερη φόρτιση, καθώς μιλούσε για πρώτη φορά ως Δήμαρχος σε φίλους και συγγενείς, έκανε εκτενή αναφορά, στα πεπραγμένα της διοίκησης για την διετία, στα έργα που έχουν γίνει και γίνονται στον οικισμό, καθώς σε αυτά που έχουν ενταχθεί στα ΠΕΠ.

Οι κάτοικοι στη συζήτηση που ακολούθησε εξέθεσαν ζωτικά προβλήματα του χωριού όπως, αναδασμός, ΤΟΕΒ, κλειστό γυμναστήριο, γεωργικές εκμεταλλεύσεις καθώς και θέματα καθημερινότητας.

Ο κ. Λαπόρδας , ο Αντιδήμαρχος αγροτικής ανάπτυξης κος Αριζάνης Ηλίας και ο Αντιδήμαρχος έργων κος Κουλίνας Δημήτριος απάντησαν για την αντιμετώπιση των προβλημάτων θεματικά.

Για τα αυτά που δεν είναι αρμοδιότητος του Δήμου, όπως ο αναδασμός, ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι δεν θα σταματήσει να τα διεκδικεί.

Στην συγκέντρωση παρευρέθησαν επίσης ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Γραμματικός Θόδωρος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Κωνσταντίνος Σιωνίδης, ο Πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης κ. Τόδας Ιωάννης και οι Δημοτικοί σύμβουλοι κ. Αρμόδιος Γαρδάνης, κ. Καραθόδωρος Χρήστος και κ. Γεωργίτσαρος Γιώργος.


1 σχόλιο:

  1. έτσι..το μέλλον της Ελλάδας μαζεμένο....μεσος όρος ηλικίας 70... σαν να λέμε ότι έρχεται η ανάπτυξη στη χώρα... :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.