Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Πρόγραμμα Ομιλητών της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής 2013 στην Μητρόπολη Κιλκίς

Β’ Κυριακή των Νηστειών 31 Μαρτίου – Ώρα 6:30 το απόγευμα 
Κατανυκτικός Αρχιερατικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίων Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων Πολιούχων Κιλκίς. Ομιλητής θα είναι ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Γεώργιος Χρυσοστόμου, Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας.

Γ’ Κυριακή των Νηστειών 7 Απριλίου – Ώρα 6:30 το απόγευμα
Κατανυκτικός Αρχιερατικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κιλκίς. Ομιλητής θα είναι ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Χριστόδουλος, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους.

Δ’ Κυριακή των Νηστειών 14 Απριλίου – Ώρα 6:30 το απόγευμα
Κατανυκτικός Αρχιερατικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κιλκίς. Ομιλητής θα είναι ο Οσιολογιώτατος Ιερομόναχος π. Αρτέμιος εκ της Ιεράς Μονής Οσίου Γρηγορίου Αγίου Όρους.

Ε’ Κυριακή των Νηστειών 21 Απριλίου – Ώρα 6:30 το απόγευμα
Κατανυκτικός Αρχιερατικός Εσπερινός στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Λόφου Κιλκίς. Ομιλητής θα είναι ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Σεβαστιανός Τοπάλης, Ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας.

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013
Ώρα 6:00 το απόγευμα

Αρχιερατική Προηγιασμένη Θεία Λειουτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς. Ομιλητής θα είναι ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Αντωνόπουλος, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Σαγματά, ο οποίος θα προσκομίσει προς προσκύνηση και το Ιερόν Τεμάχιον του Τιμίου Ξύλου και του οποίου η υποδοχή θα γίνει στην αυλή του Μητροπολιτικού Ναού.

Καθ’ όλη την διάρκεια της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής θα συνεχίζονται και θα γίνονται τα Εσπερινά κηρύγματα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Εμμανουήλ κάθε Δευτέρα το απόγευμα στις 6:00 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό μετά την Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπντου και της Ιεράς Παρακλήσεως στον Άγιο Λουκά τον Ιατρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.