Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

2ος νικητής ο Γιάννης Παπαδόπουλος στο Ανοιξιάτικο 20αρι του ΣΔΥ Αθηνών

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη και φέτος ο 36ος Αγώνας Δρόμου Υγείας 20χλμ του ΣΔΥ Αθηνών στην Παραλιακή. Ο αγώνας που σηματοδοτεί κατά παράδοση την εαρινή σεζόν των αγώνων δρόμου, συνδυάστηκε με ανοιξιάτικο καιρό, στο πρώτο μετά από πολύ καιρό ηλιόλουστο σαββατοκύριακο. 
Κέντρο της διοργάνωσης , πού έγινε την Κυριακή 10 Μαρτίου , ήταν και φέτος οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στο Ελληνικό, όπου ήταν η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα. Παράλληλα διεξήχθη και ο αγώνας 2χλμ των παιδιών με τους λιλιπούτειους συμμετέχοντες να κλέβουν την παράσταση. Συνολικά οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 1500.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στον μεγάλο αγώνα των 20χλμ, ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος (1:06:28) ήταν για άλλη μια χρονιά ο νικητής του αγώνα. Τον ακολούθησαν στη δεύτερη θέση ο βακανιονίκης αθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς Γιάννης Παπαδόπουλος (1:08:15) και στην τρίτη ο Κώστας Ρήγας (1:12:24).
 
Στις γυναίκες η Πόπη Αστροπεκάκη ήταν και πρώτη (και μάλιστα 4η στη γενική κατάταξη) με χρόνο 1:13:04 ενώ πίσω της τερμάτισαν οι αειθαλείς Χάιντι Διακουμοπούλου (1:21:51) και Φιλίππα Πουλίδου (1:22:10).

“Δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος από την εμφάνισή και την επίδοσή μου” δήλωσε μετά τον αγώνα ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος συμπλήρωσε “αισθανόμουν από την αρχή πολύ κουρασμένος, αφού είμαι αναγκασμένος να εργάζομαι και να κάνω προπόνηση σε υψηλό επίπεδο, ωστόσο πιστεύω πως θα βελτιωθώ στη συνέχεια και θα διεκδικήσω να πετύχω τους στόχους της χρονιάς.



Έχω δηλωθεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του ημιμαραθωνίου στις 31 Μαρτίου όμως δεν έχω αποφασίσει ακόμη εαν θα αγωνιστώ, αφού δεν “μετράει” στη βαθμολογία των Πανελληνίων πρωταθλημάτων για να βοηθήσω τον σύλλογό μου. Θα ήθελα να προετοιμαστώ όσο το δυνατόν καλύτερα για να προσπαθήσω για ένα ρεκόρ στον ημιμαραθώνιο των Τρικάλων στις 7 Απριλίου”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.