Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Οι Συνταξιούχοι Πολιτικοί Δημόσιοι Υπάλληλοι του Νομού Κιλκίς διαμαρτύρονται

Οι Συνταξιούχοι Πολιτικοί Δημόσιοι Υπάλληλοι του Νομού Κιλκίς, είμαστε οργισμένοι και αγανακτισμένοι για την νέα, πέμπτη κατά σειρά, μείωση των συντάξεων μας, τον φοβερό ακρωτηριασμό του εφάπαξ, την απαράδεκτη καθυστέρηση χορήγησης της σύνταξης, την υποβάθμιση της υγειονομικής μας περίθαλψης, την κατάργηση του αφορολόγητου, την επιβολή δυσβάστακτων φόρων και χαρατσιών, (αφήνοντας ατιμώρητους τους φοροκλέφτες και φοροφυγάδες), την αύξηση της τιμής πετρελαίου και όλων των καταναλωτικών αγαθών κ.λπ. 
Πρόκειται για επίδειξη σκληρής αναλγησίας, αφού εξαναγκάζουν τους συνταξιούχους και όχι μόνο, να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη, και από την χιλιοψαλιδισμένη τους σύνταξη, να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Οι συνταξιούχοι που εργάστηκαν τόσα χρόνια θα έπρεπε με αξιοπρέπεια να περνούν τα συνταξιοδοτικά τους χρόνια, και όχι να υποφέρουν από τα δυσβάσταχτα μέτρα που τους επιβάλλουν για το χρέος και το έλλειμμα, για τα οποία ουδεμία ευθύνη φέρουν.

Την στιγμή που εξαθλιώνεται η κοινωνία, οι σωτήρες μας συνεχίζουν να μας συμβουλεύουν, πολλές φορές να μας απειλούν, για την θεάρεστη προσπάθειά τους να μας σώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.