Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

"Σήμερα στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν χαμόγελα"

Υπογράφει ο Λεωνίδας Δημητριάδης
Γραμματέας Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς
"H μαζική συμμετοχή των μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των Συνέδρων που θα δώσουν το παρόν στο 9ο Συντακτικό Συνέδριο του Κινήματος, είναι η περίτρανη απόδειξη ότι το ΠΑΣΟΚ και ο κόσμος του είναι εδώ. Γίνεται ,ακόμη μια φορά ,σαφές σε όλους ότι οι άνθρωποι που στήριζαν, στηρίζουν και θα στηρίζουν τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη έχουν προσδοκίες και αγωνιούν για το μέλλον του τόπου. 
Οι Κασσάνδρες διαψεύστηκαν και όλοι όσοι ήλπιζαν και πίστευαν ότι το ΠΑΣΟΚ έχει πεθάνει,νιώθουν γελασμένοι και απογοητευμένοι.

Σήμερα στο κόμμα μας υπάρχουν χαμόγελα. Δεν είναι όμως χαμόγελα ανακούφισης και εφησυχασμού. Είναι χαμόγελα προβληματισμού και ευθύνης. Με αυτόν τον προβληματισμό και αυτή τη μεγάλη ευθύνη απέναντι στους Έλληνες, το κίνημα μας πηγαίνει σε ένα Συνέδριο,το τέλος του οποίου πρέπει να βρει το ΠΑΣΟΚ ανανεωμένο, επαναπροσδιορισμένο,δυνατό και ενωμένο.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη και όλους τους φίλους του ΠΑΣΟΚ στο νομό για τη δυναμική συμμετοχή τους στις 10 προσυνεδριακές πολιτικές εκδηλώσεις, όλο αυτό το χρονικό διάστημα, αλλά και τον Υπεύθυνο του τομέα Ανασύστασης για το νομό Κιλκίς Υποψήφιο Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης και πρώην Γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Α’ Θεσσαλονίκης Χρήστο Παπαστεργίου για τη συμβολή του."

1 σχόλιο:

  1. αργος και επωδυνος θανατος για ολους ασχολουνται με το πασοκ,ουστττττττττττττττττττττττ κοπριτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.