Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Μετά την ψηφοφορία για την εκλογή συνέδρων ο Βενιζέλος είπε..

"Ευχαριστώ, καταρχάς, θερμά τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ, την κοινωνική μας βάση, που μετέχουν στη σημερινή διαδικασία με σθένος, πίστη, αισιοδοξία, εγγυώνται τις διαδικασίες, εγγυώνται την προοπτική της Παράταξης. 
Γιατί σήμερα, προετοιμάζοντας το Συνέδριό του που θα αρχίσει σε λίγες μέρες, το ΠΑΣΟΚ μετασχηματίζεται, αλλάζει. Κρατάει όλα τα καλά της μεγάλης ιστορικής του διαδρομής, αλλά αποβάλει παθογένειες. 
Το ΠΑΣΟΚ με ειλικρίνεια πάντα μιλάει στην ελληνική κοινωνία, αναγνωρίζει τα λάθη, θυμάται τις κατακτήσεις, τους κοινούς αγώνες και εγγυάται την σταθερότητα και την προοπτική.

Έχει γίνει κατανοητό ότι δεν υπήρχε και δεν υπάρχει άλλη εθνική στρατηγική. Δεν υπήρχε και δεν υπάρχει ασφαλέστερη λύση.

Οι θυσίες είναι μεγάλες, ο πόνος είναι μεγάλος, αλλά μόνο έτσι αποφύγαμε τα τρισχειρότερα, μόνο έτσι διασφαλίζουμε την προοπτική για την ανάσταση της οικονομίας, της κοινωνίας και του έθνους."

2 σχόλια:

  1. οι θυσίες δεν είναι των ''megaλων''ο πόνος είναι των μεγαλόπτωχων,δεν αποφύγαμε την χειρότερη ΤΡΙΣκυβέρνηση,διασφαλίσαμε την μόνιμη και νόμιμη ανεργία,την ανάσταση των νεκρών ''αυτοκτονιών'',την μετάληψη της Θείας Κοινωνίας,μετά της αορίστου χρόνου νηστείας και προ πάντων την παραμονή του Έθνους στο Δ.Ν.Τ. εις τους αιώνας των αιΌΝΩΝ αμήν...Κύριε Ευάγγελε ελέησον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μόνο που μέσα ακόμα κι από τον τοπικό τύπο διαφημίζονται τα στημένα κόμματα που καταλήστεψαν τη χώρα φαίνεται πόσο καλά προπαγανδίζεται ο κόσμος.Ετσι όπως φαίνεται μόνο δημοκρατία δεν υπάρχει στη χώρα.Τώρα που δεν έχουμε λευτά,ασφάλεια,υγεία παιδεία,δουλειά θα τέξουμε πάλι στα ληστοκόμματα άραγε για ένα ξεροκόμματο???...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.