Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς ευχαριστεί για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση που πραγματοποίησε προς τιμήν των Τριών Ιεραρχών στο «Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς» την Τετάρτη 30/1/2013, την ενοριακή χορωδία του Ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου «Άγιος Νέστωρ», τους μουσικούς Ηλιάδου Σοφία, Παπαγεωργίου Δημήτριο και Κανταρτζή Τριαντάφυλλο, την ομάδα του Συλλόγου Ιεροψαλτών « Πέτρος ο Γλυκύς », καθώς και το συναδέλφο εκπαιδευτικό κ. Ηλιάδη Σάββα, τον πρωτοσύγκελο της Μητρόπολης Κιλκίς π.Επιφάνιο Θεοδωρίδη και το συνάδελφο Δημήτρη Νατσιό, που συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία της εκδήλωσής μας. 
Επίσης ευχαριστούμε το Δήμο για την παραχώρηση του Συνεδριακού του Κέντρου.

1 σχόλιο:

  1. Εμείς ευχαριστούμε για την ευκαιρία που μας δώσατε να συμμετέχουμε σε μία τόσο σημαντική εκδήλωση προς τιμήν των μεγάλων Διδασκάλων του γένους μας, των Αγίων τριών Ιεραρχών. Συγχαρητήρια και πάντοτε αναμένουμε τέτοιες ευκαιρίες από τους Εκπαιδευτικούς μας και να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε στο πλευρό σας με όλες μας τις δυνάμεις. (Χορωδία "Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ")

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.