Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Αν σου ζητήσουν φακελάκι, δώσε ένα άδειο




Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του Γεν Νοσοκομείου Κιλκίς ομόφωνα καταδικάζει οποιαδήποτε πράξη χρηματισμού και θεωρεί απερίφραστα το χρηματισμό ως κοινωνικό έγκλημα Ιδιαίτερα σήμερα, που η κοινωνία βιώνει βαθειά ανθρωπιστική κρίση, σκέψεις για τέτοιου είδους παράνομες και αντικοινωνικές δραστηριότητες θα οδηγήσουν σε πλήρη απαξίωση τα Νοσοκομεία και τους εργαζόμενους στον ευαίσθητο χώρο της Υγείας.
Αυτό που χρειάζεται το ΕΣΥ είναι η ενίσχυσή του σε ανθρώπινο δυναμικό και εξοπλισμό, η στήριξη του εισοδήματος των γιατρών και των εργαζομένων που έχει πληγεί βάναυσα από τα μνημονικά μέτρα, ώστε κανείς πολίτης να μην χρηματίζει γιατρούς και εργαζόμενους, για υπηρεσίες που εκείνοι οφείλουν να παρέχουν δωρεάν.

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων στο Γεν. Νοσοκομείο Κιλκίς καλεί όλους τους πολίτες να καταγγείλουν κάθε ανάλογη πράξη χρηματισμού και δωροδοκίας στο ΕΣΥ, στην Διοίκηση του Νοσοκομείου καθώς και στα αρμόδια διοικητικά όργανα.

4 σχόλια:

  1. ΒΑΛΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΛΠΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ
    ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26 Φεβρουαρίου 2013 - 1:48 μ.μ.
      xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
      ΒΑΛΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΛΠΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ
      ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ
      Ανώνυμος26 Φεβρουαρίου 2013 - 1:48 μ.μ.
      xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

      Διαγραφή
  3. Εσείς μάγκες του σωματείου τώρα ξυπνήσατε?
    Τόσα χρόνια είστε συννένοχοι στο έγκλημα, γιατί δεν καταγγείλατε κανέναν, μήπως δεν τα γνωρίζατε όλα αυτά?
    Αλλού να πάτε να τα πουλήσετε τα παραμυθια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.