Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

"Το μεγάλο ταξίδι του μικρού πρίγκηπα" στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς

Το θεατρικό έργο "Το μεγάλο ταξίδι του μικρού πρίγκηπα " ανεβάζει το Θεατρικό Εργαστήρι Αξιούπολης του Δήμου Παιονίας την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου και  ώρα 19::00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Είναι μία διασκευή βασισμένη στο βιβλίο του Αntoine de Saint Exupery «ο Mικρός Πρίγκηπας»

Ένα παραμύθι ενηλικίωσης, μια αλληγορία για μεγάλους μικρούς (παιδιά) και μικρούς μεγάλους (ενήλικες).Ο μικρός πρίγκηπας φεύγει από τον πλανήτη του,που έχει το μέγεθος ενός σπιτιού,για να γνωρίσει τον κόσμο και να πλουτίσει τις γνώσεις του.
Επισκέπτεται πολλούς πλανήτες και γνωρίζει -βασιλιάδες που δίνουν λογικές διαταγές, -ματαιόδοξους ,- μεθυσμένους,- επιχειρηματίες που πιστεύουν ότι τα αστέρια είναι δικά τους,-φανοκόρους,-γεωγράφους -μέχρι να επισκεφθεί τον πλανήτη γh.

Εκεί συναντάει τον αφηγητή που εξαιτίας μιας βλάβης στο αεροπλάνο του, προσγειώθηκε στην έρημο Σαχάρα.Γνώρισε κι άλλα πλάσματα, ενα φίδι που του υπόσχεται να τον βοηθήσει,να γυρίσει στον πλανήτη του, και μια αλεπού που του μιλάει για την αξία της φιλίας.

Ο μικρός πρίγκηπας για να επιστρέψει στον πλανήτη του,τον αστεροειδή Β 612 αποφάσισε να......  και η συνέχεια επί σκηνής






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.