Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Λεβέντικη νίκη του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα στο Λεβεντοχώρι

Την έβδομη νίκη του στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα επικρατώντας με 1-2 σκορ του Λεβέντη Λεβεντοχωρίου αλλά και του διαιτητικού τρίου της αναμέτρησης. Προηγήθηκε με 0-2 σκορ χάρη στα τέρματα των Χαρίτου Χρήστου και Κόρμαλη Γιάννη στο πρώτο ημίωρο του αγώνα με τον γηπεδούχο Λεβέντη να μειώνει σε 1-2 λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μισό η αμυντική λειτουργία της ομάδας απέδωσε τα μέγιστα διατηρώντας απαραβίαστη την εστία της παρά τις έντονες προσπαθείς που κατέβαλαν οι γηπεδούχοι. Την πολύτιμη αυτή νίκη από βαθμολογικής αλλά και ψυχολογικής πλευράς αφιέρωσαν, αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης στα αποδυτήρια, οι ποδοσφαιριστές στους αεικίνητους φιλάθλους της ομάδας Νικολαΐδη Ανέστη και Σταλίδη Περικλή.

 Μετά την ολοκλήρωση και της δέκατης έκτης αγωνιστικής η ομάδα βρίσκετε στην 4η θέση, ισοβαθμώντας με τον 3ο και 5ο του βαθμολογικού πίνακα, με 24 βαθμούς και συντελεστή 21-24 τέρματα. Επόμενη αναμέτρηση για τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου εντός έδρας στις 15:00 με αντίπαλο την Δόξα Βαπτιστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.