Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Κάποιος να τους μαζέψει! Γ.Γ. υπουργείου Οικονομικών: Ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα παραμένει υψηλός

- Ο γ.γ. του υπουργείου Οικονομικών, το δήλωσε αυτό στην γενική συνέλευση των Ασφαλιστικών Εταιρειών
- Του φάνηκαν πολλά τα 586 ευρώ κατώτατος μισθός για τους άνω των 25 και τα 511 για τους κάτω των 25
- Η δήλωση του Γιώργου Μέργου έρχεται λίγες ημέρες μετά την συζήτηση για αλλαγή του απεργιακού νόμου που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων!

Την ώρα που κοινωνικές ομάδες βράζουν και κάποιοι είναι και στους δρόμους (βλέπε αγρότες).
Την ώρα που μόνο γκάφα μπορεί να χαρακτηρισθεί το γεγονός ότι κάποιοι στην κυβέρνηση σκέφτηκαν να αλλάξουν το νόμο για τις απεργίες, έρχεται ο γ.γ. του υπουργείου Οικονομικών και κάνει μια δήλωση που μόνο εξωπραγματική μπορεί να χαρακτηρισθεί.

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών Γιώργος Μέργος μιλώντας στη γενική συνέλευση των Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, είπε ότι ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα παραμένει υψηλός!

"Στην Ελλάδα το μοναδιαίο κόστος εργασίας έχει μειωθεί, αλλά ο κατώτερος μισθός είναι ακόμη υψηλός και επηρεάζει την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας", είπε ο κ. Γιώργος Μέργος του οποίου προφανώς του φαίνονται πολλά τα 586 ευρώ που είναι ο κατώτατος μισθός σήμερα για τους άνω των 25, ενώ για τους κάτω των 25 ετών συρρικνώνεται στα 511 ευρώ.

http://www.newsit.gr

3 σχόλια:

  1. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΙΜΩΣΤΕ ΤΟΝ!!!

    Ο Περικλής αγορεύων στην Πνύκα, τοιχογραφία στό Maximmileaneum Palace Μονάχου, του Philipp von Foltz (1860)
    Η δημοκρατία είναι το πολίτευμα όπου η εξουσία πηγάζει από τον λαό, ασκείται από τον λαό και υπηρετεί τα συμφέροντα του λαού[1][2]. Κεντρικό χαρακτηριστικό της δημοκρατίας είναι η λήψη αποφάσεων με ψηφοφορία: των πολιτών, στην άμεση δημοκρατία, ή κάποιων αντιπροσώπων τους, στην αντιπροσωπευτική δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήδη έπρεπε να τον είχαν στείλει σπίτι του. Με σύνταξη 586 ευρώ μεικτά το μήνα για να ζήσει.
    Σαρκαστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΕΡΓΟΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙ Η ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΕ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ.ΠΕΤΑΣ ΕΝΑΝ ΣΠΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ.ΘΑ ΕΡΘΗ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΡΠΙΣΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΜΕΡΓΟΣ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΗ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΤΑΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΤΟΝΙΚΗ ΑΠ'Ο,ΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΝΑΝ ΑΠΟΤΟΜΑ.Η ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΗ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.