Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Τέρενς Κουίκ: "Λασκαρίδης ο Μεγαλοπρεπής"

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ έκανε χθες(13/2/2013) το μεσημέρι, την εξής παρέμβαση στην Ολομέλεια της Βουλής:
«Η κυβέρνηση μέσω της Βουλής, φέρνει τροπολογία προκειμένου να ψηφιστεί αύριο Πέμπτη (14.02.2013), με την οποία ζητάει παράταση της λειτουργίας των Ανεξάρτητων Αρχών.
Εδώ θα ήθελα να κάνω μία σαφή τοποθέτηση. Και θα ήθελα να εστιάσω την τοποθέτησή μου ειδικότερα στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Έχει καταντήσει επικίνδυνο πλέον, αντισυνταγματικά πλέον, ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης με αλλεπάλληλες παρατάσεις.

Κοντεύει να γίνει Ελ Σιντ ο Πρόεδρός του, ο κ. Λασκαρίδης.

Ο κ. Λασκαρίδης, ο οποίος με δημοσιογράφους μέσα στο ΕΣΡ - και ομολογώ απορώ για τη δική τους συμμετοχή σε τέτοιες αποφάσεις - δίνει εντολές εν είδη απριλιανού λογοκριτή στα Μέσα Ενημέρωσης, για να μην μεταδίδουν εικόνες που δείχνουν την εξαθλίωση του ελληνικού λαού!

Με το απριλιανό πραξικόπημα, τότε που πρωτοδούλευα στο Έθνος με το Γιάννη Καψή και το Σεραφείμ Φυντανίδη, πήγαινα τα βρεγμένα δοκίμια των σελίδων στη λογοκρισία, για να πάρουμε τη σφραγίδα για να εκδοθεί την άλλη μέρα η εφημερίδα.

Είναι δυνατόν, σήμερα, σε καθεστώς Δημοκρατίας, να έχουμε απριλιανή συμπεριφορά του κάθε κ. Λασκαρίδη και της κάθε κας Δεμίρη;

Πρέπει να τελειώνουμε με αυτή την υπόθεση.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε αντίθετοι στο να τους δώσουμε έστω και μία μέρα παράταση.

Και έχω ζητήσει από τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, τα Περιφερειακά, να συνομιλήσουν με τους τοπικούς Βουλευτές τους και να τους εξηγήσουν ότι αυτό το καθεστώς Λασκαρίδη, ο οποίος δεν ασχολείται, για παράδειγμα, για το αν παίζουν τα κανάλια τούρκικα (αλλά γιατί να ασχολείται ο ίδιος αφού εκείνος είναι «ο Λασκαρίδης ο Μεγαλοπρεπής»), να τους πουν ότι στα χέρια αυτής της παρέας εκεί μέσα στο ΕΣΡ, έχουν όχι απλώς υποφέρει, όχι απλώς έχουν λιώσει και όχι απλώς έχουν πληρώσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ πρόστιμα για αστεία πράγματα.

Και αναρωτιέμαι:

Οι συνάδελφοι της συγκυβέρνησης ή οι συνάδελφοι των άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης θα συμφωνήσουν έστω και για μία μέρα παράταση αυτού του καθεστώτος;

Διότι το ΕΣΡ υπό Λασκαρίδη και Δεμίρη είναι ένα καθεστώς κ. Πρόεδρε!

Συνεπώς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ λέμε από τώρα όχι στη δίμηνη παράταση την οποία ζητά η κυβέρνηση διά της Βουλής για τις Ανεξάρτητες Αρχές».

Για να δείτε την παρέμβαση του Τέρενς Κουίκ, πατήστε εδώ: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WarZlM2VsK4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.