Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Παλαιστικοί αγώνες στον Εύρωπο

Το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013 διοργανώθηκαν στον Εύρωπο οι Α΄ Προκριματικοί αγώνες παίδων – εφήβων – κορασίδων – νεανίδων Ελλάδος. Η διοργάνωση ήταν, κατά γενική ομολογία, άψογη και η προσέλευση του κόσμου εντυπωσίασε τους υπεύθυνους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας του αθλήματος. 
Τους αγώνες διοργάνωσαν οι Ε.Ο.Φ.Π. (Ελληνική Ομοσπονδία Φίλων Πάλης), ο Παλαιστικός Σύλλογος «Καραγιάννης» Ευρωπού, η Αντιδημαρχία Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού του Δήμου Παιονίας και η Δημοτική Ενότητα Ευρωπού.

Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές από Σωματεία από όλη την Ελλάδα. Το Σάββατο στο αγώνισμα της Ελληνορωμαϊκής Πάλης συμμετείχαν 150 αθλητές και την Κυριακή στην Ελευθέρα 200 αθλητές.

Οι παλαιστές του τοπικού Συλλόγου «Καραγιάννης» Ευρωπού είχαν αρκετά καλή παρουσία στους αγώνες, καθώς προκρίθηκαν οι Κυριακίδης Παύλος – παίδες 76 κιλά, Καραγιοβάνης Αντώνης – παίδες 100 κιλά και Αβκοπασβίλι Μιχαήλ-εφήβων 66 κιλά. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.