Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Περιοδεία Δούρου και Αγαθοπούλου στο ν. Κιλκίς

Το Σάββατο 23/2, ήταν μέρα επαφής του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ με την τοπική κοινωνία και τους πολίτες του Κιλκίς, με την ευκαιρία και της επίσκεψης στο Νομό της Ρένας Δούρου, βουλευτή της Β’ περιφέρειας Αθηνών και υπεύθυνης του τομέα εξωτερικών του κόμματος. 
Το πρωί οι βουλευτές Ρένα Δούρου και Ειρήνη Αγαθοπούλου συνοδευόμενες από κλιμάκιο της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Κιλκίς, επισκέφθηκαν τη λαϊκή, συνομίλησαν με τους παραγωγούς, τους πωλητές και τον κόσμο και μοίρασαν φυλλάδιο για το φορολογικό νομοσχέδιο.
Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τη Γουμένισσα όπου ακολούθησε πολύωρη συζήτηση με κάτοικους για θέματα τόσο κεντρικοπολιτικά ,οικονομικά όσο και τοπικά.

Τέλος το βράδυ, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση που διοργανώθηκε από τη νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Habitat στο Κιλκίς, όπου εκτός από τις αρχικές εισηγήσεις των βουλευτών, τον λόγο πήρε μεγάλος αριθμός παρευρισκομένων εκφράζοντας τις αγωνίες του κόσμου της Αριστεράς και γενικά του Κιλκίς για τις πολιτικές εξελίξεις, αλλά και απόψεις για φλέγοντα τοπικά θέματα όπως το αγροτικό, το εκπαιδευτικό, το θέμα της ανεργίας και των μεταλλείων.



4 σχόλια:

  1. tin kiriaki 24 fevrouariou taksidepsa mazi me tin kiria dourou kai agathopoulou stin ptisi 21:45 tis aegean apo thessaloniki gia athina kai mou ekene entiposi oti den eixan thesi diakekrimeni opos sinithizoun oi vouleutes kathodoysas sto ftero se thesi oikonomiki!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάνουν οικονομία στην τσέπη τους ΑΦΟΥ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.