Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Καράογλου: "Είμαι υπέρ της άρσης της μονιμότητας στο δημόσιο"

«Είμαι αντίθετος στις απολύσεις, γιατί ήδη υπάρχουν τεράστια θέματα με την ανεργία στη χώρα μας», είπε στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου, στον Real fm, ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Θ. Καράογλου. Προσθέτοντας ότι «είμαι όμως και υπέρ της άρσης της μονιμότητας στο δημόσιο. Αυτό βέβαια είναι θέμα του Συντάγματος».
Για την επίθεση στις Σκουριές Χαλικιδικής ανέφερε ότι η αστυνομία έχει στα χέρια της γενετικό υλικό και προσπαθεί να ταυτοποιήσει τους δράστες.

«Είναι λογικό να υπάρχουν αντίθετες απόψεις, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορεί ο καθένας να επιβάλλει με τα όπλα την άποψή του», ανέφερε ο κ. Καράογλου.

http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.