Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Πετυχημένη παρουσία του ΓΑΣ Κιλκίς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου

Την Κυριακή 24/2 διεξήχθη στην Πηγή Τρικάλων το πανελλήνιο πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος σε μια ιδανική διαδρομή για την διοργάνωση. Ευτύχημα ήταν οι συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών από όλη την Ελλάδα παρά τις οικονομικές δυσκολίες, που οδήγησαν μάλιστα τον ΣΕΓΑΣ στο “κόψιμο” μιας κατηγορίας. Ο καιρός ευνόησε την προσπάθεια των αθλητών, που στο σύνολο τους έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον. 
Ο ΓΑΣ Κιλκίς συμμετείχε με δύο αθλητές και μία αθλήτρια σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες πετυχαίνοντας να βαθμολογηθεί – αξιολογηθεί στις δύο από αυτές σημειώνοντας μάλιστα πολύ αξιόλογες διακρίσεις. Την αποστολή συνόδεψε ο προπονητής του ΓΑΣΚ, Φίλιππος Μισαηλίδης.

Ο βαλκανιονίκης μαραθωνοδρόμος Γιάννης Παπαδόπουλος στην απόσταση “σπριντ“ γι’αυτόν, των 10000μ. αντρών, διακρίθηκε καταλαμβάνοντας την 12η θέση με 32.15, πραγματοποιώντας και την καλύτερη εμφάνιση αθλητή του ΓΑΣ Κιλκίς σε πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου στην ιστορία του συλλόγου.

Πολύ καλή παρουσία είχε και η πανελληνιονίκης βαδίστρια του συλλόγου, Ευρυδίκη Ασημακίδου που κατάφερε να κερδίσει την 24η θέση στα 3000μ. (που ήταν 3140μ.) κορασίδων με 13.57 και κατάφερε να βαθμολογηθεί.

Στα 4000μ. παίδων συμμετείχε ο Αιμίλιος Μαβίδης ο οποίος μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του ήταν δύσκολο να διακριθεί και περιορίστηκε στην 59η θέση με 14.53.

Πέρα από τις διακρίσεις , το σημαντικό ήταν πως ο ΓΑΣ Κιλκίς “επέστρεψε” στην βαθμολογία του Πανελληνίου πρωταθλήματος ανωμάλου δρόμου με 60 βαθμούς αξιολόγησης (πέρυσι δεν βαθμολογήθηκε ενώ είχε κατακτήσει 42 βαθμούς το 2011).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.