Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

«Σχολείο του Αύριο – Σχολείο χωρίς Ατυχήματα»

Εκδήλωση με θέμα: «Σχολείο του Αύριο – Σχολείο χωρίς Ατυχήματα» διοργανώνει η μη κερδοσκοπική ένωση «ΦΑΟΣ Θεσσαλονίκης», το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013, ώρα έναρξης 10.00 (ώρα προσέλευσης 09.30), η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης. 
Η ΦΑΟΣ Θεσσαλονίκης, εδώ και μερικά χρόνια δραστηριοποιείται στον τομέα της βελτίωσης των συνθηκών ασφάλειας και την πρόληψη των ατυχημάτων στα σχολεία της Θεσσαλονίκης.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση στην ευρύτερη εκπαιδευτική κοινότητα του έργου της ένωσης και η βράβευση των σχολείων που προκρίθηκαν στο διαγωνισμό του προγράμματος για την πρόληψη των ατυχημάτων.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων κ. Στράτος Σιμόπουλος και στην πρώτη ενότητα θα μιλήσουν ο Πρόεδρος της ΦΑΟΣ Θεσσαλονίκης κ. Χρήστος Γκίνης, ο οποίος θα παρουσιάσει την ένωση, η Γενική Διευθύντρια Λειτουργίας και Ανάπτυξης του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων κ. Τζούλη Βελισσαράτου με θέμα: «Η επίδραση του σχολικού κτιρίου στην εκπαιδευτική διαδικασία» και η Αρχιτέκτων Μηχανικός του ΑΠΘ κ. Αθηνά Κωνσταντινίδου με θέμα: «Καταγραφή και αξιολόγηση εσωκλιματικών συνθηκών δημοτικού σχολείου στην Αγγλία».

Η δεύτερη ενότητα θα ξεκινήσει με την ομιλία του Γενικού Γραμματέα της ΦΑΟΣ Θεσσαλονίκης κ. Αθανάσιου Φροσύνη με θέμα: «Φιλοσοφία υλοποίησης προγραμμάτων πρόληψης ατυχημάτων», ενώ θα ακολουθήσουν οι παρουσιάσεις των σχολείων που συμμετείχαν στο πρόγραμμα.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την βράβευση των σχολείων που προκρίθηκαν.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Για δηλώσεις συμμετοχής τηλ. 2310.539.817 (εσωτ.114).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.