Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Συναυλία με μαέστρο τον Κιλκισιώτη Θεόδωρο Ορφανίδη και την υψίφωνο Σόνια Θεοδωρίου

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η μεγάλη συναυλία- αφιέρωμα στο διαχρονικό μας ποιητή Κωνσταντίνο Καβάφη, με τη συμμετοχή της εξέχουσας προσωπικότητας και μεγάλης υψιφώνου, Σόνιας Θεοδωρίδου, που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, την παρελθούσα Δευτέρα. 
Σε ένα συγκινησιακό περιβάλλον, 14 τραγούδια του συνθέτη Αθανασίου Σίμογλου βασισμένα σε ποίηση Καβάφη, παρουσιάστηκαν από τη διάσημη ερμηνεύτρια, τον πιανίστα Μάρκο Κώτσια και την υπέροχη ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ της ‘’ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ’’ υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου Θεόδωρου Ορφανίδη.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ της ‘’ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ’’ [Διεύθυνση: Ελένη Παπαδοπούλου- Αραβαντινού, πιάνο: Μαρίνα Μυλωνά], συναντήθηκε για δεύτερη φορά με το διακεκριμένο Μαέστρο Θεόδωρο Ορφανίδη, ο οποίος διεύθυνε τη χορωδία και την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής και τη Χορωδία της ΕΡΤ, στο πρόσφατο και επιτυχημένο Χριστουγεννιάτικο Κοντσέρτο της ΕΡΤ, στο Θέατρο ‘’Παλλάς’’ της Αθήνας.

Ποιήματα του Κωνσταντίνου Καβάφη, απήγγειλε με ιδιαίτερο τρόπο, ο διαπρεπής και καταξιωμένος συμπολίτης μας, συγγραφέας Κώστας Λογαράς. Το πρόγραμμα της συναυλίας παρουσίασε η γραμματέας του Οργανισμού, Αθανασία Παπασταύρου, που επιμελήθηκε και το power point της συναυλίας.

Χορηγός επικοινωνίας ήταν η εφημερίδα ‘’ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ’’, ενώ την οργάνωση της συναυλίας υπέγραψε η ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΑΤΡΑΣ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.