Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Επίσκεψη Γκουντενούδη στο Νοσοκομείο Κιλκίς

Το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς επισκέφθηκε τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013 ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρ. Γκουντενούδης, συνοδευόμενος από τους Περιφερειακούς Συμβούλους Ανδ. Βεργίδη, Π. Θωμαΐδη, Χρ. Ανθρακίδη καθώς και τον Δ/ντή Τεχνικών Έργων κ. Κ. Τεκίρδαλη. 
Ο κ. Γκουντενούδης είχε συνάντηση εργασίας με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Θεμ. Ανθρακίδη κατά την οποία έγινε κυρίως ενημέρωση για τα χρονίζοντα και πλέον εξαιρετικά επείγοντα ζητήματα που αφορούν στην ίδια τη λειτουργία του ιδρύματος.

Ο κ. Ανθρακίδης ενημέρωσε τον κ. Γκουντενούδη ότι το Νοσοκομείο χρειάζεται επειγόντως ιατρικό προσωπικό (συγκεκριμένα 5 γιατρούς) απαραίτητο για τη λειτουργία βασικών κλινικών. Όσον αφορά στο νοσηλευτικό προσωπικό, υπάρχει επάρκεια. Στη συνάντηση συζητήθηκε το θέμα της Γ’ Πτέρυγας η οποία, από κατασκευαστικής πλευράς πλέον θεωρείται επαρκής. Το πρόβλημα έγκειται στον εξοπλισμό όπου υπάρχει μεγάλο πρόβλημα λόγω της απένταξης της δαπάνης από τις εθνικές επενδύσεις.

Ένα θέμα που απασχολεί τη διοίκηση του Νοσοκομείου είναι αυτό των εγκαταστάσεων των μαγειρείων. Στον χώρο έχουν γίνει δραστικές παρεμβάσεις με αποτέλεσμα σήμερα να παρουσιάζουν πολύ ικανοποιητική εικόνα. Απομένει η διασφάλιση κονδυλίου περί τις 150 χιλ. ευρώ για τον εξοπλισμό του χώρου και την κανονική λειτουργία τους.

Κατά τη συνάντηση συμφωνήθηκε η συνέχιση των επαφών και η συντονισμένη δράση ώστε τα χρονίζοντα προβλήματα του ιδρύματος να τύχουν, όσο το δυνατόν ταχύτερα, ικανοποιητικών λύσεων.

1 σχόλιο:

  1. Αρχιλαμογια μόνο για φωτογραφίες είναι όλοι τους,Δ/ντή Τεχνικών Έργων κ. Κ. Τεκίρδαλη δώσε καμιά δουλίτσα στην αγορά του Κιλκίς.Ο νέος είναι ΩΡΑΙΟΣ... Μπράβο θεμη συνέχισε αγόρι μου μην σε φοβίζει κανείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.