Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Συνάντηση Τζιτζικώστα και Γκουντενούδη με εκπροσώπους αγροτών

Σύσκεψη με θέμα την προώθηση των αιτημάτων των αγροτών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα, και με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Κιλκίς και αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Χρήστου Γκουντενούδη, σήμερα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. 
«Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχετε ουσιαστικούς συμμάχους. Είμαστε κοντά σας σε αυτή την προσπάθεια. Σας ζητώ να επιδείξετε ψυχραιμία και να επικρατήσει η λογική. Να σεβαστούμε τις ανάγκες και τις αντοχές της κοινωνίας, που δοκιμάζεται έντονα το τελευταίο διάστημα» σημείωσε με έμφαση ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, απευθυνόμενος στους εκπροσώπους των αγροτικών φορέων και ομοσπονδιών της Π.Κ.Μ., ζητώντας τους ταυτόχρονα να μην προχωρήσουν σε αποκλεισμούς εθνικών οδών, γεγονός που θα λειτουργούσε ανασταλτικά για την τοπική οικονομία, αλλά να διεκδικήσουν με άλλους τρόπους τα αιτήματά τους.

«Είμαστε εδώ για να ακούσουμε τα προβλήματα που πλήττουν τον αγροτικό τομέα και είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε ό,τι είναι εφικτό και εμπίπτει στις αρμοδιότητές μας προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα και αποτελεσματικά», υπογράμμισε ο κ. Τζιτζικώστας. Παράλληλα, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας αναφέρθηκε στην κοινή αγροτική πολιτική που θα εφαρμοστεί σε όλη την Περιφέρεια και θα ασκείται από τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Χρ. Γκουντενούδη και τους αρμόδιους ανά περιφερειακή ενότητα συμβούλους, με κυρίαρχο στόχο τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα προς όφελος των αγροτών και με γνώμονα την ενίσχυση της ανάπτυξης και της ανταγωνιστικότητας της περιοχής. Τέλος, ο κ. Τζιτζικώστας διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους των αγροτών ότι θα μεταφέρει τα αιτήματά τους σε συνάντηση που θα έχει τις επόμενες μέρες με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθ. Τσαυτάρη.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Κιλκίς και αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Χρήστος Γκουντενούδης ευχαρίστησε τους αγρότες για τους τρόπους κινητοποίησης που έχουν επιλέξει και τους συνεχάρη για τη στάση τους η οποία δεν προκαλεί την κοινή γνώμη και δεν δυσχεραίνει περαιτέρω την καθημερινότητα των πολιτών. Επίσης εξέφρασε τη βούληση και την πρόθεση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας να καταγράψει και να προωθήσει τα αιτήματα των αγροτών, προκειμένου να βρεθούν οι πιο πρόσφορες και αποδοτικές λύσεις.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, στην οποία ήταν παρόντες οι αρμόδιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι για τον αγροτικό τομέα όλων των περιφερειακών ενοτήτων, οι εκπρόσωποι των αγροτών εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Χρ. Γκουντενούδη για την πρωτοβουλία να συγκαλέσουν σύσκεψη για τα αγροτικά ζητήματα και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους που τους δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος της ΠΚΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.