Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Ο Αριστείδης Νικολάου του "Άθλου" Κιλκίς στη βράβευση των καλύτερων αθλητών της ΕΤΑΒΕ για το 2012

Στις 23/02/2013 ημέρα Σάββατο πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή πίτας και η Βράβευση των καλύτερων αθλητών για το έτος 2012 της Ένωσης Ταέ κβο ντο Βορείου Ελλάδος. Στην Βράβευση παραβρέθηκε και ο Σύλλογος Άθλος Κιλκίς για την τιμητική διάκριση του αθλητή του σωματείου Νικολάου Αριστείδη στους καλύτερους αθλητές του έτους 2012. Με την έναρξη της εκδήλωσης κόπηκε η καθιερωμένη πίτα από τον υπουργό αθλητισμού Ιωαννίδη Γιάννη και μετά από ολιγόλεπτοι ομιλία του άρχισε η Βράβευση των καλυτέρων αθλητών για το έτος 2012. 

Η Βραδιά ξεκίνησε από τις διακρίσεις που πραγματοποιήθηκαν στο εξωτερικό παγκόσμια και πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, μετά οι πανελληνιονίκες και όσοι βγήκαν πρώτοι στα διασυλλογικά πρωταθλήματα της Ε.ΤΑ.Β.Ε. Ο Προπονητής Πουντζουκίδης Κων/νος δήλωσε ότι μέσα από σκληρή δουλειά υπομονή και σιγά σιγά δημιουργείς ένα καλό αποτέλεσμα άξιο βράβευσης και συγχαρητηρίων από όλους. Συγχαρητήρια λοιπόν στον Νικολάου Αριστείδη για τα μετάλλια και τις διακρίσεις του που μας έκανε περήφανους όλους και ιδιαιτέρα εμένα ως προπονητή. Θερμά Συγχαρητήρια δίνει και ο Αρχηγός Ομάδος Μουτσάκης Αναστάσιος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.