Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

20 και 29 ετών οι τσαντάκηδες των Σερρών

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, τέσσερις περιπτώσεις αρπαγής τσαντών στην πόλη των Σερρών, που έλαβαν χώρα το πρώτο δίμηνο του 2013.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών 20 και 29 ετών, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως δράστες των κλοπών.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι προαναφερόμενοι κινούμενοι είτε με δίκυκλο μοτοποδήλατο είτε πεζοί, αφού πλησίαζαν γυναίκες που ήταν πεζές, αφαιρούσαν τις τσάντες τους που περιείχαν χρηματικά ποσά και διάφορα αντικείμενα.

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι προαναφερόμενοι:
- την 07.01.2013 το απόγευμα αφαίρεσαν την τσάντα 48χρονης ημεδαπής, που περιείχε χρηματικό ποσό των 190 Ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα, 

- την 23.01.2013 το αφαίρεσαν την τσάντα 61χρονης ημεδαπής, που περιείχε το χρηματικό ποσό 310 Ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα, 

- την 28.01.2013 το μεσημέρι αφαίρεσαν την τσάντα 53χρονης ημεδαπής, που περιείχε χρηματικό ποσό 250 Ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα, 

- την 20.02.2013 το μεσημέρι αφαίρεσαν την τσάντα 75χρονης ημεδαπής το χρηματικό ποσό 45 Ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.