Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Υπογράφηκε το ΒΟΕΑ ύψους 185 εκατ. ευρώ

Επιτέλους, μετά από χρόνια κατέστη δυνατή η έναρξη καταβολής του "βοηθήματος τέκνων", όπως λέγεται το ΒΟΕΑ, ένα επίδομα μερικών χιλιάδων ευρώ που παίρνουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων για τα παιδιά τους, όταν αυτά συμπληρώσουν το 25ο έτος της ηλικίας τους.
Να πούμε ότι το επίδομα δεν είναι δώρο του κράτους, αλλά κρατείται από τους μισθούς των στελεχών.

Πάντως η κυβέρνηση Παπανδρέου είχε σταματήσει να το καταβάλει εδώ και χρόνια. Συνολικά απελευθερώθηκαν 185.000.000 ευρώ και καταβάλλονται άμεσα το ένα τρίτο από αυτά, δηλαδή 50 εκατ. ευρώ.

O υπουργός Π.Παναγιωτόπουλος, έδωσε σκληρή μάχη για το ΒΟΕΑ και το θέμα έφτασε μέχρι Μαξίμου, μέχρι να πειστεί το ΥΠΟΙΚ και η τρόικα να δώσει το "πράσινο φως" για την εκταμίευση...

To θέμα αποκάλυψε με διαδοχικά twitter ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος:
Kostarakos Υπογράφτηκε η σύμβαση για το ΒΟΕΑ. Απο Δευτερα αρχίζει η διαδικασία απο τις αιτήσεις του 2009. Συνολικά 12500 παιδιά θα πάρουν το βοήθημα.

Kostarakos Μέσα απο τη χορήγηση του ΒΟΕΑ περνάει η εξυγίανση του Μετοχικού Ταμείου Στρατού.Το αύριο του ΜΤΣ θα είναι σίγουρα καλύτερο από το σήμερα.

Kostarakos Ευχαριστίες στους κ. Παναγιωτόπουλο, Σταικούρα, Καράμπελα,Οικονόμου,τον Α/ΓΕΣ,
το προσωπικό του ΓΛΚ, ΓΔΟΣΥ κ ΓΕΣ/ΔΟΙ που κοπίασαν για το ΒΟΕΑ

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.