Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Νέα κυκλοφορία video clip: "A Six Month Season" του Κώστα Αποστολίδη

"Μετά την κυκλοφορία του mini-album πέρυσι την και νιώθοντας ικανοποιημένος από την πορεία του, ως προς την απήχηση και το ενδιαφέρον που έδειξε ο κόσμος και τα μέσα μαζικής επικοινωνίας, αποφάσισα πως θα πρέπει να γίνει ένα δεύτερο βήμα, υλοποιώντας την δημιουργία ενός δεύτερου video clip για το κομμάτι *unplug. 
Φυσικά λόγω της "εποχιακής" εξάμηνης δουλειάς μου δεν είχα τον χρόνο για κάτι τέτοιο παρά μόνο να σκεφτώ το σενάριο και την αισθητική που ήθελα, κάτι που ενήργησε ως θετικό από την στιγμή που υπήρχε άφθονος χρόνος για σκέψη.

'Ενα μονοπλάνο με ένα ατελείωτο σκοτάδι στο backround, τρία άτομα στημένα στην σειρά με φώτα που να παίζουν και να αναβοσβήνουν πάνω τους και τέλος, μια θεατρική αισθητική με μια πινελιά Johnny Cash.

'Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Θανάση Ντέμκο για την ρύθμιση των φώτων και την παραχώρηση του Συνεδριακου κέντρου Κιλκίς, στον Κωστα Ιωσηφίδη, μπασίστα/ τραγουδιστή των psychedelic trips to death που εμφανίζεται στο clip και φυσικά στον Νώντα Σαπίδη (nonsap visuals) για την εμφάνιση του στο video την σκηνοθεσία και το editing του clip."

Κώστας Αποστολίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.