Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Ανάκληση συσκευασμένου τυριού από το LIDL

Ο ΕΦΕΤ στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας και ύστερα από σχετικές ενέργειες, ενημερώθηκε από την εταιρεία “LIDL Hellas” για αλλοίωση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών σε συσκευασμένο τυρί λόγω ανάπτυξης ευρωτίασης (μούχλα).
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα προϊόντα, με την εμπορική επωνυμία “GOLDESSA Cottage Cheese” και “Linessa Cottage Cheese”, σε συσκευασία των 200g, με αριθμό παρτίδας A0068 και ημερομηνία λήξης 17/01/2013. Τα προϊόντα παρασκευάζονται από την επιχείρηση “Naabtaler Milchwerke GmbH & Co.KG.” στη Γερμανία.

Η εταιρεία προέβη σε άμεση ανάκληση/ απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη από τον ΕΦΕΤ οι προβλεπόμενοι έλεγχοι. Ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές που έχουν στην κατοχή τους τα ανωτέρω προϊόντα (φωτογραφία) να μην τα καταναλώσουν.

2 σχόλια:

  1. Σιγά μωρε λίγη μούχλα είναι το κάνατε θέμα.Τώρα που γυρνάμε στα χρόνια τις πείνας τον πατεράδων και των μαμάδων μας θα σας πώ εγώ τι θα τρώμε και πώς θα τρώμε...Ελλας Ελλήνων αποβλακομένων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια χαρά είναι το τυρί,φέτα ΑΑΑ,εγώ το δοκίμασα,αμέσως όλοι να κράξεται τα Λιντλ με τα φρέσκα προϊόντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.