Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Ο Kemal και ο Tugrul επισκέφθηκαν τον Χρήστο

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς κ. Χρ. Γκουντενούδη, πραγματοποίησε την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013 ο Γενικός Πρόξενος της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη κ. Tugrul Biltekin. Τον Γενικό Πρόξενο, συνοδευόμενο από τον εμπορικό ακόλουθο κ. Kemal Sinan Touzoun και το διοικητικό στέλεχος κ. Levent Imam, υποδέχτηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Ανδ. Βεργίδης και κ. Χρ. Ανθρακίδης. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γκουντενούδης αφού καλωσόρισε τον Γ. Πρόξενο και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, συζήτησε μαζί του για διάφορα θέματα και για τη δυνατότητα συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών. Ο Γ. Πρόξενος με έκδηλο ενδιαφέρον ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στον νομό Κιλκίς και κατέληξαν πως πρέπει να δοθεί έμφαση στους τομείς τουρισμού και πολιτισμού καθώς και στην αμοιβαία ενίσχυση των οικονομικών και εμπορικών σχέσεων, πάντα στο πλαίσιο του γενικού σχεδιασμού που έχει η Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας, σε ανάλογες περιπτώσεις.

Ο Γ. Πρόξενος και η συνοδεία του, ευχαρίστησαν τον Αντιπεριφερειάρχη και τους Περ. Συμβούλους για την υποδοχή και την φιλοξενία, και αποχώρησαν αφού αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα και συμφώνησαν στη διατήρηση της καλής συνεργασίας των δυο λαών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.