Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Ευχαριστήριο προς τον Σύλλογο Καρκινοπαθών ν. Κιλκίς

"Σε μία όμορφη ατμόσφαιρα την ημέρα του αγιασμού του νέου γραφείου του Σ.Κ.Ν.Κ και της έκθεσης αγιογραφίας της αγαπημένης Συμεωνίδου Μαρίας, η πρόεδρος προέβη σε βράβευση μου. 
Η αναγνώριση των ανθρώπων που βοηθήθηκαν από το σύλλογο έχει μεγαλύτερη βαρύτητα και ηθική ικανοποίηση μέσα στην καρδιά μου. Παρόλα αυτά τους ευχαριστώ που με τίμησαν προσφέροντας μου έναν πίνακα ζωγραφικής, έργο της κας. Τσιρίκα Αθηνάς και για τα καλά λόγια της προέδρου.
Ευχαριστώ όλο το Δ.Σ και εύχομαι με τον ίδιο τρόπο να τιμηθεί και η πρόεδρος κα.Κολεσιώτου Γεωργία. Προσεύχομαι για την καλή τους υγεία. Χρόνια Πολλά, οικογενειακή ευημερία και πολλούς ακόμα σταθμούς για το σύλλογο Καρκινοπαθών «ο Άγιος Ευγένιος».

Από σεμνότητα, όταν μου γνωστοποιήθηκε η επιθυμία τους, τους απάντησα πως μου αρκεί που έχω την αναγνώριση μέσα στην ψυχή τους. Είναι πραγματικά όμορφο να είσαι στρατιώτης προσφοράς και αγάπης όπου και αν σε χρειαστούν. Γιατί ειλικρινά αυτό που προσφέρεις με αγνότητα, καλοσύνη και ενδιαφέρον σου γυρνάει στο δεκαπλάσιο.

Ευχαριστώ την πρόεδρο για την έκπληξη που μου επιφύλαξε καλώντας την πρόεδρο της ΟΚΕ κα. Μήτα Περσεφόνη, την πρόεδρο και Γ.Γ του συλλόγου καρκινοπαθών Εδέσσης και περιχώρων κα. Τριγωνάκη Δανάη και κα. Στανίδη Χρυσάνθη αντίστοιχα, καθώς επίσης και την αντιπρόεδρο Βεροίας κα. Νάτσιου Φωτούλα, κυρίες που συνεργάστηκα μαζί τους για χρόνια.

Μου έδωσαν μεγάλη χαρά, γιατί ενώ είχαν υποχρεώσεις ήρθαν στο Κιλκίς για να είναι κοντά μου. Οι αγκαλιές με τις παραπάνω κυρίες, τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, οι γλυκές κουβέντες και τα λόγια τους μου έφεραν μια ευφορία που νόμιζα ότι δεν πατούσα στη γη.

Ευχαριστώ το συνοδοιπόρο μου στο στήσιμο του συλλόγου κο. Αναστασιάδη Χαρίτων που ήταν παρών και τον οποίο σε προηγούμενο Δ.Σ επί της θητείας μου βραβεύσαμε σε εκδήλωση δίνοντας του αναμνηστική πλακέτα και τον ανακηρύξαμε επίτιμο μέλος του Σ.Κ.Ν.Κ « ο Άγιος Ευγένιος». Συλλόγους εύκολα δημιουργείς αρκεί να έχεις διάθεση να αφοσιωθείς. Γιατί και ο δικός μας σύλλογος επιχειρήθηκε πριν τον αναλάβω, άλλες τρεις ή τέσσερις φορές και δεν τελεσφόρησε. Σημασία και αξία έχει να τον λειτουργείς με αξιοπρέπεια, να τον υποστηρίζεις και να σέβεσαι τα μέλη και τους τοίχους που τον περικλείουν.

Η παρακαταθήκη, τόσο η οικονομική, το Αρχείο όσο και τα αντικείμενα που αφήσαμε τα δύο προηγούμενα Δ.Σ, ήταν τόσο αξιόλογα που πιστεύουμε ότι το νέο Δ.Σ θα τα αναδείξει ακόμα περισσότερο.

Οφείλω τον έπαινο αυτό στο θεό και την οικογένεια μου που με στήριξε και στα δύο προηγούμενα Δ.Σ που αποτελούνταν το πρώτο από τους Παπαδόπουλο Τάσο, Πηλιτσοπούλου Ειρήνη, Παρασκευοπούλου Ερωφίλη, Μαργαριτίδου Αναστασία, Παναγιωτίδου Ελένη και Γιώτη Αγγελική και το δεύτερο από τους Παπαδόπουλο Τάσο, Καρατσιβίδου Αγγελική, Μαργαριτίδου Αναστασία, Πηλιτσοπούλου Ειρήνη, Νιάκα Δημήτριο, Παναγιωτίδου Ελένη και τις κυρίες της εξελεγκτικής επιτροπής όλων των ετών Μαγκαφοπούλου Κλεονίκη, Πορταρίδου Ευαγγελία και Λυτρίδου Ευσταθία. Ευχαριστώ ιδιαίτερα αυτήν που μου παραστάθηκε περισσότερο, την κα.Πηλιτσοπούλου Ειρήνη που ήταν πράγματι το δεξί μου χέρι.

Τέλος ευχαριστώ όλους όσους μας βοήθησαν: Εκκλησία-Δήμο-Νομαρχία-Επιχειρηματίες-Γιατρούς-ΜΜΕ-τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου-Εκπαιδευτικούς-απλούς φίλους και παλαίμαχους ποδοσφαιριστές. Παρακαλώ τον κόσμο του Κιλκίς να είναι πάντα κοντά μας, γιατί από αυτούς αντλούμε δύναμη για την ύπαρξη του συλλόγου.

Ευχαριστώ όσους παρευρέθηκαν εκείνη την ημέρα κοντά μας.

Σας ευχαριστώ. Χρόνια Πολλά και υγεία σε όλους. Εύχομαι Καλή Χρονιά μέσα από την καρδιά μου σε όλους τους Κιλκισιώτες."

Μετά τιμής
Πρώην πρόεδρος Σ.Κ.Ν.Κ «ο Άγιος Ευγένιος»
Ξηρουδάκη Ευδοξία

1 σχόλιο:

  1. ΕΥΔΟΞΙΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΨΥΧΗ!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.