Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Με νίκη ξεκίνησαν οι Άνδρες του συλλόγου ΑΤΛΑΣ Κιλκίς

Με νίκη ξεκίνησαν την νέα χρονιά οι Άνδρες του συλλόγου ΑΤΛΑΣ Κιλκίς, στο Εθνικό Περιφερειακό πρωτάθλημα Βόλλεϋ Μακεδονίας, νικώντας τον Φίλιππο Βέροιας με σκορ 3-0. Τα σετ 25-19, 25-23, 25-23. Ο αγώνας έγινε το Σάββατο 5 Ιανουαρίου στο κλειστό Γυμναστήριο του Κιλκίς (ΔΑΚ). 
Αγωνίσθηκαν οι αθλητές: Χειρούλης Γεώργιος (Νο 14), Βαφειάδης Κων/νος (Νο 10), Πολιτίδης Χαράλαμπος (Νο 7), Χαραλαμπίδης Βασ.(Νο 1), Βασιλειάδης Αλέξ.(Νο 4), Προκόβας Πάρης (Νο 3), Μπακυρτσής Χρήστος (Νο 15), Τσιαργάλης Αθαν.(Νο 5), Σερασκέρης Σάββας (Νο 11) και Θεογάννης Κων/νος (Libero Νο 13),

Προπονητής της ομάδας: Σταύρος Χατζηγεωργιάδης.

Τον αγώνα παρακολούθησαν ( περί τους 30) φίλοι του αθλήματος και του Συλλόγου.

Επόμενος Προγραμματισμένος αγώνας Σάββατο 19 Ιανουαρίου στο κλειστό Γυμναστήριο του Κιλκίς (ΔΑΚ), ΑΤΛΑΣ Κιλκίς – ΑΡΧΕΛΑΟΣ Κατερίνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.