Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Νίκη του ΓΑΣΚ με Λουτράκι, το Σάββατο με Πανελλήνιο

Με εντός έδρας νίκη έκλεισε το πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών η χειροσφαιρική ομάδα του Γ.Α.Σ.Κ., επικρατώντας του Ποσειδώνα Λουτρακίου με 27-23. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να χάνουν και με τρία τέρματα διαφορά λίγο πριν το τέλος ( 9-12 ), κυρίως λόγω των πολλών λαθών σε άμυνα και επίθεση. Παρά τη μέτρια εμφάνιση κατάφεραν να ισοφαρίσουν, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το σκορ στο 12-12. Το δεύτερο ημίχρονο είχε διαφορετική έκβαση, καθώς οι Κιλκισιώτες παρουσιάστηκαν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους, καταφέρνοντας να δημιουργήσουν μια διαφορά ασφαλείας που έφτασε μέχρι και τα 8 γκολ ( 25-17 ). Ο εφησυχασμός των παιχτών, απόρροια της διαφοράς στο σκορ καθώς και οι αλλαγές που πραγματοποίησε ο προπονητής, έδωσαν την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να μειώσουν το σκορ στο τελικό 27-23. 

Δυσάρεστο γεγονός ο τραυματισμός του Γρηγοριάδη, η κατάσταση του οποίου θα εκτιμηθεί τις επόμενες ώρες, για το αν και κατά πόσο θα είναι έτοιμος ν'αγωνιστεί με τον Πανελλήνιο. Καλή η διαιτησία των Τζαφερόπουλου και Λινάρδου. Σημαντική ήταν η στήριξη των φιλάθλων που βρέθηκαν στο νέο Δ.Α.Κ., βοηθώντας στη κατάκτηση της νίκης. 

Επόμενο ραντεβού το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα με αντίπαλο τον Πανελλήνιο και πάλι εντός έδρας. Οι παίχτες που αγωνίστηκαν και τα τέρματα που πέτυχαν είναι:
Τριανταφύλλου, Τζιώκας, Πίτος 4, Κυπραίος 4, Δούγιας 6, Γρηγοριάδης 1, Γιαβασίδης, Λασκάκης, Δεληγιάννης 6, Χοτζούδης 1, Δημάκης 2, Μέγκας 3, Καλπακίδης, Κριεζής, Σκάρλος, Δελημήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.