Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Κοπή βασιλόπιτας του τοπικού τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς

Τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013 σε γνωστή καφετέρια της πόλης, μέσα σε ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, έγινε η κοπή της βασιλόπιτας του τοπικού τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς, παρουσία παλιών και νέων εθελοντών νοσηλευτικής και κοινωνικής πρόνοιας και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. 
Η Πρόεδρος του Δ.Σ. κυρία Φραγγίδου καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, έκοψε την πίτα και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και αγάπη.

Στη συνέχεια έκανε μια πολύ σύντομη αναφορά στο έργο του τοπικού τμήματος του ΕΕΣ και στις προσπάθειες που καταβάλλονται για στήριξη όσο γίνεται περισσότερων οικογενειών στις άμεσες βιοτικές τους ανάγκες. Τόνισε επίσης ότι όλα υλοποιούνται από αθόρυβες αλλά ουσιαστικές για το έργο μας προσφορές ευαίσθητων συμπολιτών μας.

Κλείνοντας ανέφερε ότι εθελοντές του τοπικού τμήματος του ΕΕΣ της νοσηλευτικής και κοινωνικής πρόνοιας, έχοντας σαν αρχή τους ότι υπάρχουν άνθρωποι που μας έχουν ανάγκη, δραστηριοποιούνται καθημερινά σε πολλά πεδία αρμοδιότητας μας , όπως στο Νοσοκομείο, Κέντρο στήριξης, Γηροκομείο και σε άλλες έκτακτες καταστάσεις.

Τέλος στην εθελόντρια που κέρδισε το φλουρί της πίτας χαρίστηκε ένα βιβλίο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.