Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Π. Ψωμιάδης: «Αφήστε τη σπέκουλα»

Σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα που φέρουν τη Νέα Δημοκρατία να εμπλέκεται στη διαδικασία εκλογής του νέου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
«Είναι σαφές, πως η παράταξη της οποίας ο πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς μου εμπιστεύτηκε πριν μερικούς μήνες τον προεκλογικό αγώνα εν λευκώ στη Μακεδονία και τη Θράκη, απέχει από τις διεργασίες για την εκλογή του νέου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

Αυτή άλλωστε ήταν η σαφής δέσμευση του γραμματέα του κόμματος Μανώλη Κεφαλογιάννη, του υπουργού Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη, αλλά και του συντονιστή του κυβερνητικού έργου Δημήτρη Βαρτζόπουλου κατά την πρόσφατη συνάντηση μας.

Το γεγονός πως η Νέα Δημοκρατία δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα, αποδεικνύεται και από τη χτεσινή δήλωση του υπουργού Μακεδονίας – Θράκης Θεόδωρου Καράογλου που έκανε με σαφήνεια λόγο για ¨εσωπαραταξιακό0 θέμα¨.

Παρ’ όλα αυτά, κάποιοι επιμένουν να χρησιμοποιούν τη Νέα Δημοκρατία, εφευρίσκοντας μέσω εφημερίδων και ανώνυμων αναρτήσεων σε ιστοσελίδες δήθεν ¨παρεμβάσεις¨ και ¨τηλεφωνήματα¨ από τη Συγγρού, υπέρ συγκεκριμένου υποψηφίου.

Αυτές οι αήθεις πρακτικές, όχι μόνο δεν συμβάλλουν στη διαφύλαξη της ενότητας – που είναι σήμερα περισσότερο απαραίτητη από ποτέ – αλλά αντίθετα δυναμιτίζουν το κλίμα και προσβάλουν την προσωπικότητα των περιφερειακών συμβούλων και αντιπεριφερειαρχών που θα κληθούν να εκλέξουν το νέο Περιφερειάρχη.

Ελπίζω το μήνυμα αυτό να το λάβουν όλοι σοβαρά υπ’ όψιν και να αφήσουν τη σπέκουλα. Η Νέα Δημοκρατία, προς τιμήν της, στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Ας απομονώσει αυτούς που την καπηλεύονται.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.