Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

"Είσαι ξεφτιλισμένος και καραγκιόζης" είπε ο Χαϊκάλης στον Άδωνι

Εκτός ελέγχου βγήκε σήμερα η κατάσταση στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, όπου μετά από έναν άγριο καβγά μεταξύ του Παύλου Χαϊκάλη και του Άδωνι Γεωργιάδη, ο βουλευτής της ΝΔ αποχώρησε από το πλατό.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων πρότεινε να ενταχθούν και οι βουλευτές στο ενιαίο μισθολόγιο. "Πως θα ζήσει ένα άτομο με 586 ευρώ;", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος Χαϊκάλης.

Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη ήταν άμεση: "Σε προκαλώ για να μην είσαι ψεύτης, από τον επόμενο μήνα να κρατήσεις 586 ευρώ και τα άλλα να τα μοιράσεις"!

Η φράση αυτή έβγαλε από τα ρούχα τον Παύλο Χαϊκάλη, ο οποίος άρχισε να φωνάζει: "Είσαι ξεφτίλας! Ένας ξεφτιλισμένος είσαι! Είσαι καραγκιόζης! Βλάκα! Ε, βλάκα!".

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έβγαλε το μικρόφωνό του, σηκώθηκε από τη θέση του και αποχώρησε από το στούντιο!


http://www.zappit.gr

6 σχόλια:

  1. ΨΕΥΤΙΛΕΣ ΘΕΑΤΡΙΝΟΙ!! ΖΗΛΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΝ.
    ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά ΚΑΚΟΨΥΧΟΣ ΕΙΣΑΙ...ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ!!!

      Διαγραφή
  2. Και λίγα του είπες, Παύλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λαλίστατο Αηδόνι ο Αδωνις,κελαηδούσε απ'το κλουβί(tv)παλιότερα,τώρα άφησε το κλουβί και μπήκε στην βο(υ)λή κι ως βολευτής του εαυτού του χλευάζει την σκληρή,οδυνηρή πραγματικότητα που νοιώθει κάθε Ελληνίδα κι Έλληνας καθημερινά.Υπεύθυνος κι ο Άδωνις κι ανεύθυνος κι ο ΓεωριΑΔΗΣ....μπράβο στον κύριο Χαϊκάλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε η χ.α. προτεινε μισθο βουλευτων στα 2.000 ευρω και εσεις μενετε στον καυγα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπράβο στη ΧΑ. Πολύ καλά παίζει το ρόλο της γιατί τότε θα μπορούν να γίνονατι βουλευτές μόνο οι πλούσιοι. Αυτό θέλει να πετύχει . Κανένας μεσσαίος η φτωχός στη βουλή. Μόνο αυτοί που έχουν αυτοί θα μπορούν να ανταπεξέλθουν. Και αυτό η ΧΑ το λέει επανάσταση.
    Στα αριστερά κόματα πράγματι τόσος ή και μικρότερος παραμένει ο μισθός του βουλευτή, όλα τα άλλα πάνε στο κόμμα γιατί βλέπετε τα γραφεία, τα έντυπα όλα κάπως πρέπει να γίνουν δεν υπαρχουν σπόνσορες. Η πρόταση σης ΧΑ οδηγεί στο να επιβιώσουν τα κόμματα που έχουν χορηγούς και όπως πολύ καλά ξέρετε το αλισβερίσι είναι δίνω παίρνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.