Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Τυπική διαδικασία για τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα

Με 3-0 σκορ επιβλήθηκε ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα της Ελπίδας Μικροκάμπου στην Κυριακάτικη αναμέτρηση με τους φιλοξενούμενους, και ουραγούς του βαθμολογικού πίνακα, να υστερούν σε ποιότητα αλλά και εμπειρία. Το σκορ άνοιξε στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης ο Χαρίτος Χρήστος με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή ενώ στο 30ο ο Χονδρόπουλος Ηλίας με ευθύβολο σουτ σημείωσε το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 70ο περίπου λεπτό ο Παπαδόπουλος Θεόφιλος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-0 σκορ. Θέση στην βασική ενδεκάδα πήρε και ο νεοαποκτηθείς έμπειρος ποδοσφαιριστής Αλεξόπουλος Δημήτριος αγωνιζόμενος στην θέση του αμυντικού χαφ. 

Αμέσως μετά την αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού εκδήλωση της ομάδας όπου η διοίκηση δεξιώθηκε ποδοσφαιριστές και φιλάθλους. Εκτός από την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας, που ανέδειξε τυχερό τον ποδοσφαιριστή Πεΐδη Μάριο, οι παρευρισκόμενοι έσβησαν και τα κεράκια στην τούρτα γενεθλίων της ομάδας με αφορμή την συμπλήρωση 85 χρόνων ιστορίας. 

Μετά την ολοκλήρωση και της δέκατης πέμπτης αγωνιστικής η ομάδα βρίσκετε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 21 βαθμούς και συντελεστή 19-23 τέρματα. Επόμενη αναμέτρηση για τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου εκτός έδρας στις 15:00 με αντίπαλο τον Λεβέντη Λεβεντοχωρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.