Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Στον τόπο που γεννήθηκα… Αυλή Καβάλας

 Σε ένα πανέμορφο χωριό του νομού Καβάλας μας προσκαλεί η εκπομπή «Στον τόπο που γεννήθηκα…» αυτή την Κυριακή. Γνωρίστε την Αυλή εκεί δίπλα από το επιβλητικό Παγγαίο. 

Γνωρίστε τις ομορφιές της Ανατολικής Μακεδονίας με το ιδιαίτερο, φυσικό κάλλος και με την τεράστια συνεισφορά στον ελληνικό πολιτισμό.

Η πλούσια ιστορία που χάνεται στο βάθος των αιώνων, ο επιβλητικός ναός και η παλιά Αυλή έρχονται στις μικρές σας οθόνες χαρίζοντας σας μια εκπομπή που θα σας μείνει αξέχαστη!

Γνωρίζουμε το μονοπάτι που οδηγεί στο Παγγαίο με μεγάλο ενδιαφέρον από περιπατητές.

Το παλιό μοναστήρι , το πέτρινο καφενείο και οι ιστορίες των παλιών

Κάποιες καλές κυρίες και ένας κύριο πασταλιάζουν καπνά και μοιράζονται ιστορίες…..που βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας!!!

Σε ένα άκρως φιλόξενο σπίτι θα φτιάξουμε κοτόποιτα πεντανόστιμη ενώ η κυρία Ευαγγελία θυμάται και τραγουδάμε φωνή καθάρια…..

Λίγο πιο κάτω από την εκκλησιά συναντούμε την πλατεία του χωριού. Εκεί ο πολιτιστικός σύλλογος θα μας παρουσιάσει τους χορούς του τόπου. Οι γυναίκες μαγειρεύουν και κερνούν όλοους όσους ήρθαν!

Αυτή την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στις 11:45- Ελλάδα εξωτερικό από την τηλεόραση της 4Ε. Και μέσω της πλατφόρμας του ΟΤΕ TV και δορυφορικά αλλά και διαδικτυακά!

Σε επανάληψη την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου στις 16:45….

Μια μικρή «γεύση» στο τηλεοπτικό σποτ…
http://www.youtube.com/watch?v=BMj05dzXfYo
Η ομάδα της εκπομπής συνεχίζει αδιάκοπα τα γυρίσματα




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.