Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Ο Μηνάς Σαμαντζίδης ο νέος πρόεδρος ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης

Ο 43χρονος ψυχίατρος Μηνάς Σαμαντζίδης, είναι ο νέος πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της ΝΔ, με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά, ύστερα από την παραίτηση που υπέβαλε από την εν λόγω θέση ο μικροβιολόγος Δημήτρης Τσάμης.
Ο Μ. Σαμαντζίδης έχει διατελέσει πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κεντρικού Τομέα Θεσσαλονίκης της ΝΔ. Είναι ο τρίτος στη σειρά γιατρός που τοποθετείται στη θέση του προέδρου της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη από τον κ. Σαμαρά.

Πριν τον Δ. Τσάμη, ήταν ο ψυχίατρος Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ο οποίος έγινε υφυπουργός Υγείας στην κυβέρνηση Παπαδήμου και, σήμερα, είναι στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού.

«Η επιλογή του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά στο πρόσωπό μου με τιμά ιδιαίτερα και τον ευχαριστώ γι” αυτήν. Οι ευχές και η ενεργός στήριξη των συνεργατών μου στη Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, αλλά κυρίως των φίλων και των στελεχών των κομματικών οργανώσεων της Θεσσαλονίκης, αποτελούν για εμένα πολύτιμο συμπαραστάτη. Το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τη θέληση και την προσπάθεια όλων μας» δήλωσε ο κ. Σαμαντζίδης.

http://www.trelokouneli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.