Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Απολογισμός διετίας της Δημοτικής Κοινότητας Ευρωπού Κιλκίς

Την Τετάρτη 16-1-2013 στις 19:00 στον χώρο του ΚΑΠΗ Ευρωπού, παρόντος του Δημάρχου Παιονίας κ. Αθανασίου Ζ. Λαπόρδα, πραγματοποιήθηκε απολογισμός πεπραγμένων της Δημοτικής κοινότητας Ευρωπού για την περίοδο 2011-2012 από τον τ. πρόεδρο κο Αθανάσιο Λάμπρου και τα μέλη, κα Καφετζή Έφη (νέας προέδρου), κου Τοκαλάκη Αντώνη και κου Δουλκερίδη Γιώργου. 
Ο κος Λάμπρου αναφέρθηκε στις δράσεις ,τις παρεμβάσεις και τα έργα της δημοτικής κοινότητας τη διετία 2011-2012, τα οποία ανήλθαν στο ποσό των 130,000 ευρώ, με σημαντικότερα την αγροτική οδοποιία και το μνημείο πεσόντων στην κεντρική πλατεία.

Στη συνέχεια ο κος Λαπόρδας έκανε ενημέρωση για την γενική πορεία της διετίας, την τρέχουσα κατάσταση του Δήμου, τους άμεσους στόχους της Διοίκησης και έδωσε τον λόγο στους κατοίκους για ερωτήσεις και τοποθετήσεις.

Παρόντες επίσης στην συγκέντρωση ήταν ο Αντιδήμαρχος κος Αριζάνης Ηλίας και ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κος Γαρδάνης Αρμόδιος.

1 σχόλιο:

  1. Το δελτίο τύπου δεν αναφέρει το περιστατικό με την λογομαχία με τους Δημότες … Ο πρόεδρος ανέφερε και το ότι καλλιέργησε τις κοινόχρηστες εκτάσεις στον Αξιό με τις ευλογίες του Δημάρχου ? Ότι χρησιμοποιούσε τα οχήματα του Δήμου για τις προσωπικές του δουλείες ? Με αλλα λόγια να αγαπίομαστε, δελτία τύπου ανευ ουσίας, όπως και ένας δήμαρχος περιορισμένων δυνατοτήτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.