Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Με τη νεολαία του Δροσάτου στο επίκεντρο γιορτάστηκε η κοπή πίτας του Μακεδονικού

Του Χρήστου Καναρόπουλου
Ο Μακεδονικός Δροσάτου είναι μια ομάδα του νομού Κιλκίς με μεγάλη ιστορία. Τα τελευταία χρόνια έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στην νεολαία του χωριού αλλά και της γύρω περιοχής, με την διοίκηση του γιατρού Θανάση Τσιραμπίδη να της δίνει ευκαιρίες, κρατώντας την ενεργή και δραστήρια, πιστοί ότι η νεολαία αποτελεί το πιο καθαρό και ελπιδοφόρο κομμάτι της κοινωνίας. 
Μέσα λοιπόν σε εορταστική ατμόσφαιρα, η ομάδα του Μακεδονικού και η ακαδημία ποδοσφαίρου έκοψε την βασιλόπιτα της σε κεντρικό κατάστημα του Δροσάτου, το περασμένο Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013, τιμώντας δύο πρόσωπα του ποδοσφαίρου για την προσφορά και την θετική τους συμβολή στην ανάπτυξη του αθλήματος. 

Συγκεκριμένα τιμήθηκε ο παράγοντας του ΠΑΟΚ Κρηστώνης Παύλος Πετρίδης αλλά και το στέλεχος της ΕΠΣΚ Τούλα Μπάπκα, την αναμνηστική πλακέτα της οποίας παρέλαβε ο ταμίας της Ένωσης Κώστας Πάταρας, εκφράζοντας τις ευχαριστίες της κ. Μπάπκα αλλά και τους χαιρετισμούς του προέδρου της Ένωσης Β. Χατζηαποστόλου. Νωρίτερα ο πρόεδρος της Ομάδας Θανάσης Τσιραμπίδης απένειμε μια ποδοσφαιρική στολή στην Βάσω Χαλκίδου, η οποία συμμετέχει στις δραστηριότητες της Ακαδημίας δίνοντας δυναμικά το στίγμα της γυναίκας.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Τσιραμπίδης, απευθυνόμενος σε όλα τα παιδιά, τόνισε ότι το κυρίαρχο δεν είναι οι νίκες της Ομάδας. Αυτές θα έρθουν είπε. Το κυρίαρχο είναι η συμμετοχή και η καλλιέργεια καλών χαρακτήρων. Ζητούμενο που επιτυγχάνεται στο Δροσάτο αφού όλοι οι παίκτες προέρχονται από αυτό και από την ευρύτερη περιοχή της Δοϊράνης.

Σε όλους τους αθλητές μοιράστηκαν βασιλοπιτάκια με δώρα συμβολικά χρηματικά ποσά. Μια προσπάθεια του κ. Τσιραμπίδη και των συνεργατών του, κυρίως του Δημήτρη Αβραμίδη και του Νίκου Μούρου, που την πιστεύουν και την υπηρετούν με στόχους και τα αποτελέσματα δεν είναι άλλα από θετικά, αφού το άθλημα προσφέρεται για δημιουργική ενασχόληση των νέων παιδιών με το «ευ αγωνίζεσθαι» να είναι κύριο χαρακτηριστικό.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.