Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Νέα διοίκηση στους «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ»

Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013, πραγματοποιήθηκαν Γενική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες στον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» νομού Κιλκίς, όπως προβλέπεται από το καταστατικό.
Ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Νίκος Αμοιρίδης του Γεωργίου, κατά τη διάρκεια του ετήσιου απολογισμού, συνόψισε το έργο και τις δράσεις του συλλόγου, στην πενταετή του θητεία στη θέση του προέδρου και έδωσε το έναυσμα για την ανανέωση του Διοικητικού Συμβουλίου προτρέποντας τα νεότερα σε ηλικία μέλη του συλλόγου να αναλάβουν διοικητικές θέσεις, δηλώνοντας πως ο ίδιος και τα απερχόμενα μέλη θα είναι πάντα δυναμικά δίπλα τους σε ενεργό ρόλο, σε όλες της δράσεις και προσπάθειες της νέας διοίκησης.
Αρκετά μέλη του συλλόγου πήραν το λόγο κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης με τους περισσότερους να καταθέτουν προτάσεις για νέες πρωτοβουλίες και δράσεις του συλλόγου, τις οποίες θα αξιολογήσει το νέο Δ.Σ. στις πρώτες του συνεδριάσεις.

Η σημαντικότερη πρόταση κατατέθηκε από το μέλος του συλλόγου και δημοτικό σύμβουλο Κιλκίς κ. Γεώργιο Κωνσταντινίδη, να πραγματοποιηθεί ημερίδα για την προέλευση και την καταγωγή των κατοίκων της Νέας Επταλόφου και να συγκεντρωθούν άμεσα όλα τα στοιχεία και οι πληροφορίες που έχουν στην κατοχή τους τόσο ο ίδιος όσο και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία κάτοικοι του χωριού, με σκοπό τη δημιουργία αρχείου για την ιστορική διαδρομή των προγόνων μας.

 Ένα αρχείο χρήσιμο για όλους τους κατοίκους της Νέας Επταλόφου να γνωρίζουν λεπτομερώς την ιστορία τους και μία παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές. Η πρόταση του κ. Γεωργίου Κωνσταντινίδη έγινε ομόφωνα δεκτή από τη Γενική Συνέλευση και αρκετοί δήλωσαν ήδη εθελοντές στο να ολοκληρωθεί και να παρουσιαστεί σύντομα αυτή η προσπάθεια.

Αμέσως μετά έγιναν οι αρχαιρεσίες και σχηματίσθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο των Ακριτών Επταλόφου με νέο πρόεδρο τον έως τώρα ταμία και χοροδιδάσκαλο κ. Νικόλαο Αμοιρίδη του Μιχαήλ, ενώ ορίστηκαν και συγκεκριμένες αρμοδιότητες σε μέλη του συλλόγου.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» νομού Κιλκίς έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Νικόλαος Αμοιρίδης του Μιχαήλ
Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνα Καζαντζίδου του Ιωάννη
Γραμματέας: Ειρήνη Καζαντζίδου του Ιορδάνη
Ταμίας: Ιωάννης Καζαντζίδης του Κωνσταντίνου
Μέλος: Πατέρας Παναγιώτης Μποζάνης του Αντωνίου

Αναπληρωματικά Μέλη:
Γεωργία Σακαλίδου του Χρήστου
Νικόλαος Αμοιρίδης του Γεωργίου

Υπεύθυνοι στους παρακάτω τομείς ορίστηκαν οι:
Έφορος Χορευτικού: Νικόλαος Καρασαββίδης
Υπεύθυνος Ηλεκτρονικού Αρχείου: Χρήστος Κετσετζής
Υπεύθυνος Τεχνικών Έργων: Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης
Υπεύθυνος Προβολής και Ενημέρωσης: Δημήτριος Τσαβδαρίδης

Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης εκπρόσωποι του Συλλόγου σε φορείς, ενώσεις και ομοσπονδίες εκλέχτηκαν οι:

Νικόλαος Αμοιρίδης του Γεωργίου
Νικόλαος Αμοιρίδης του Μιχαήλ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.