Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Δήλωση Μπαλάσκα για την πρωτόδικη δικαστική απόφαση

«Μετά την έκδοση της πρωτόδικης δικαστικής απόφασης για την υπόθεση των δελτίων μετακίνησης των ΑΜΕΑ, αισθάνομαι την ανάγκη να απευθυνθώ στους πολίτες του Δήμου Κιλκίς και να μοιραστώ μαζί τους τις ακόλουθες σκέψεις: 
· Σέβομαι απολύτως την πρωτόδικη απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης, με την οποία η αποδιδόμενη στο πρόσωπό μου κατηγορία έγινε ηπιότερη μετατρεπόμενη σε πλημμέλημα, αποσυνδέθηκε αυτή πλήρως από τις διατάξεις περί καταχραστών δημοσίου ενώ παράλληλα μου αναγνωρίσθηκαν σειρά ελαφρυντικών.
· Το περιεχόμενο της πρωτόδικης απόφασης με γεμίζει αισιοδοξία ότι εν τέλει θα επέλθει η δικαίωση με την αθώωσή μου από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο στο οποίο και έχω ήδη προσφύγει.

· Η πρωτόδικη απόφαση σε καμία περίπτωση δεν συνεπάγεται την έκπτωσή μου από το αξίωμα του Δημάρχου Κιλκίς, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, καθώς βασική προϋπόθεση γι’ αυτό αποτελεί ο αμετάκλητος χαρακτήρας της δικαστικής απόφασης.

· Βασική αρχή του δικαίου αποτελεί το τεκμήριο αθωότητας του κατηγορουμένου, που συνεπάγεται ότι ο κατηγορούμενος θεωρείται αθώος μέχρι την αμετάκλητη καταδίκη του από τα ποινικά δικαστήρια. Την αρχή αυτή ας την βάλουν καλά στο μυαλό τους όσοι βιάζονται σήμερα να πανηγυρίσουν.

· Ευχαριστώ ιδιαίτερα την οικογένειά μου και όλους εκείνους που με στήριξαν και με στηρίζουν σε όλη αυτή τη δοκιμασία την οποία υφίσταμαι τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Η στήριξή τους και αναμφισβήτητα η αγάπη των πολιτών στο πρόσωπό μου είναι αυτή που με κράτησε όρθιο και μου δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίζω να αγωνίζομαι μέχρι την τελική μου δικαίωση.

· Είμαι και θα συνεχίζω να είμαι παρών, προς απογοήτευση ορισμένων, στα πολιτικά πράγματα του Κιλκίς καθώς μου δίνει το δικαίωμα αυτό η σχέση εμπιστοσύνης που έχω αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια με τους πολίτες του Νομού Κιλκίς.»

81 σχόλια:

  1. Τρείς λαλούν και δυό χορεύουν.Οτι δηλώσεις και να κάνεις τίποτα δεν αλλάζει και δυστηχώς σε ανεχόμαστε κι εμείς η πλειοψηφία που δεν σε ψηφίσαμε.Τετοιες δηλώσεις δείχνουν ακριβώς το ποιόν του και ότι δεν σέβεται απολύτος τίποτα πόσο μάλλον την ελληνική δικαιοσύνη.Δεν υπάρχει ντροπή στη σημερινή εποχή είναι γνωστό αυτό πόσο μάλλον στο δήμο μας.Να τους χαιρόμαστε όλους αυτούς στην διοίκηση της πόλης μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουμε και λέμε: Το δυστυχώς γράφεται με ΥΨΙΛΟΝ και το απολύτως με ΩΜΕΓΑ

      Διαγραφή
    2. Εσυ ασχολήσου με τα καραγκιοζιλίκια σου κι άσε το λαό να σχολιάζει ελεύθερα...Ολοι εσεις οι γλύφτες είσαστε ανθρωπάκια και σύντομα δε θα έχετε τι να κάνετε άλλο.Ο λαός ξέρει και θα σας δώσει δρόμο όλους εσάς που κατακλέψατε τον τόπο μας...

      Διαγραφή
  2. ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1+1+1=1
      Ανώνυμος30 Ιανουαρίου 2013 - 9:38 μ.μ.
      Ανώνυμος30 Ιανουαρίου 2013 - 9:48 μ.μ 2 min
      Ανώνυμος30 Ιανουαρίου 2013 - 9:49 μ.μ. 1 min
      ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟ.-
      ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΛΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΣΑΝΔΡΕΣ-
      ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ.ΣΕ ΕΝΑ ΧΡ

      Διαγραφή
  3. ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΛΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΣΑΝΔΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30 Ιανουαρίου 2013 - 9:38 μ.μ. .ΠΕΡΙΠΑΤΟ.
      .Ανώνυμος30 Ιανουαρίου 2013 - 9:48 μ.μ. ΠΕΡΙΠΑΤΟ.
      ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ
      ΑΛΛΗ ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ
      ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ
      ΈΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ 45 ΑΡΙΑ
      ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ

      Διαγραφή
  4. ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ.ΣΕ ΕΝΑ ΧΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΙΛΕ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ .ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βαρειές ποινές στη δίκη για τα πάσο των ΑμεΑ
      Πέμπτη, 31 Ιανουάριος 2013 12:36





      Τέλος της αγωνίας για κατηγορουμένους και κοινή γνώμη του Κιλκίς το πρωί της Τετάρτης 30 Ιανουαρίου.

      Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την ετυμηγορία του ύστερα από τη δίκη που διεξήχθη την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου εξαντλώντας όλα τα ωράρια της δικασίμου.

      Οι ποινές είναι βαριές. Στον κ. Ευ.Μπαλάσκα επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 5 ετών, με την αναγνώριση του ελαφρυντικού του προτέρου εντίμου βίου. Η ποινή έχει ανασταλτικό χαρακτήρα και είναι εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ την ημέρα. Του επιβλήθηκε ακόμη η υποχρέωση καταβολής 3.000 ευρώ για ικανοποίηση του Δημοσίου. Η εγγύηση των 50.000 που του είχε επιβληθεί παλαιότερα, αίρεται και το ποσό επιστρέφεται.

      Στον έτερο κατηγορούμενο Χαρ. Μωϋσίδη, πρόεδρο του ΚΤΕΛ, το Δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 7 ετών ενώ του αναγνωρίσθηκε το ελαφρυντικό της προσπάθειας άρσης των πράξεών του με την επιστροφή του ποσού που εισέπραξε το ΚΤΕΛ για τη μεταφορά των ΑμεΑ, κατόπιν των ανακριβών βεβαιώσεων.

      Και για τον κ. Μωυσίδη ισχύει η επιστροφή της εγγύησης των 80.000 ευρώ που του είχε επιβληθεί. Η εξαγορά της ποινής ορίσθηκε στα 5 ευρώ/ημερησίως ενώ και στον κ.Μωυσίδη επιβλήθηκε η καταβολή του ποσού των 3.000 ευρώ προς ικανοποίηση του Δημοσίου.

      Μετά την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου υπάρχει η δυνατότητα προσφυγής στο Πενταμελές Εφετείο. Η διαδικασία συνήθως είναι χρονοβόρα αλλά ο κ. Μπαλάσκας ως αιρετός έχει την ευχέρεια να ζητήσει προτίμηση ώστε να ορισθεί σύντομα η νέα η δικάσιμος στον ανώτερο βαθμό.

      Οπότε η εκκρεμότητα θα έχει συνέχεια μέχρι η πολύχρονη υπόθεση να τελεσιδικήσει, πιθανόν και στον Αρειο Πάγο.

      Εν τω μεταξύ η ατμόσφαιρα, κυρίως στην πόλη του Κιλκίς, είναι βαρειά. Το στοιχείο αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι εσχάτως, αλλά και μετά τη δίκη, επικράτησε ένα κλίμα αισιοδοξίας για απαλλακτική απόφαση.

      Διαγραφή
    2. Χα χαχαχαχα δεν υπήρχε καλύτερο αποτελεσμα

      Διαγραφή
  6. ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ .ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βασική αρχή του δικαίου αποτελεί το τεκμήριο αθωότητας του κατηγορουμένου, που συνεπάγεται ότι ο κατηγορούμενος θεωρείται αθώος μέχρι την αμετάκλητη καταδίκη του από τα ποινικά δικαστήρια. Την αρχή αυτή ας την βάλουν καλά στο μυαλό τους όσοι βιάζονται σήμερα να πανηγυρίσουν.
    πλημμέλημα πλημμέλημα πλημμέλημα πλημμέλημα πλημμέλημα πλημμέλημα πλημμέλημα
    ΦΙΛΕ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ .ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. απο την πρωτη στιγμη πειστηκα οτι οτι τραβαει αυτος ο ανθρωπος το τραβαει επειδη καποιοι θελανε την πολιτικη του εξοντωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εδω τιμωρειται ενας ανθρωπος που δεν εφαγε ουτε ενα ευρω. αυτοι που φαγανε το εκατομυριο επι διοικησης τερζιδη ποτε θα τιμωρηθουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ σωστά ..........πες'τα χρυσόστομη !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ..........ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. «Κάθε λαός είναι άξιος των ανθρώπων που τον κυβερνούν . Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι. Όσοι αδιαφορούν για τα κοινά είναι καταδικασμένοι να εξουσιάζονται πάντα από ανθρώπους κατώτερούς τους .»
    Πλάτωνας 427-347 π.Χ

    http://www.briefingnews.gr/se-apla-ellinika/item/42896

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος30 Ιανουαρίου 2013 - 9:38 μ.μ.
    Ανώνυμος30 Ιανουαρίου 2013 - 9:48 μ.μ 2 min
    Ανώνυμος30 Ιανουαρίου 2013 - 9:49 μ.μ. 1 min
    ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟ.-
    ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΛΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΣΑΝΔΡΕΣ-
    ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ.ΣΕ ΕΝΑ ΧΡ

    ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ
    Ο Ταχυδρόμος χτυπάει τρεις φορές ενώ ο Βαγγέλης συνέχεια.... προσοχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και τώρα τι γίνεται ; Aρχισε το παιχνίδι τις διαδοχής ;
    Ένας από τους δυο γιατρούς (Τάσος, Περικλής) για να κάτσουν όλοι στα αυγά τους.... διότι αλλιώς καραδοκούν οι λύκοι(Κωστάκης, Καλλισθένη,Κώστας,Δημήτρακης)και θα γίνει χαμός........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά τους λύκους. Κάνε υπομονή. Στο τέλος όλοι για κανέναν Σιμπιλίδη θα τρέχουν και βλέπω τον Γεοργαντά να χάνει τον ύπνο του.
      Οι δημοτικές είναι του χρόνου και δεν βλέπω τον Βαγγέλη να ξεμπερδεύει με την δικαιοσύνη.
      Πόσο θα βόλευε σε όλους, να ετοιμάσει ο Βαγγέλης το ψηφοδέλτιο για τον Σιμπιλίδη και να πάρει για αντάλλαγμα την κάθοδό του στις βουλευτικές εκλογές;
      Απλές σκεψεις κάνω.

      Διαγραφή
  15. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΛΗ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΔΙΚΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΠΛΗΜΕΛΛΗΜΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΔΕΝ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ/Η ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ? ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΗΤΑΝ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΘΩΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΔΙΟΤΙ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΗΚΕ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ.Ο ΙΔΙΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 10 ΚΤΕΛ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΩΧΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ? ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΔΩ ΕΠΙΣΤΡΑΦΗΚΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΕΛ ΚΙΛΚΙΣ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΑ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΩΧΘΗΚΕ Ο ΤΕΡΖΙΔΗΣ? ΤΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΑΦΗΚΕ?ΠΟΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΣΤΕΡΕΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΤΑΙΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Balaskistan una utopia hacia la paz!!! αχαχαχαχαχαχχααχχαχααχαχχαχαχαχαχααχαχχααχαχαχαχχααχχαχααχαχχααχαχαχαχχααχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Βαγγέλη προχωρα μην καταλαβαινεις τίποτα . Είμαστε μαζί σου..η δικαίωση θα έρθει συντομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτή είναι η δικαιοσύνη στη χώρα μας.Ολα τα λαμόγια είναι πάντα σε θέσεις και διοικούνε γιατί είναι καλή η μάσα,και δεν είναι μόνο ο σαρακατσάνος είναι και οι Τερζίδιδες και οι Αμανατίδηδες και κάθε μπουμπούκι που πέρασε από τον τόπο μας και όσοι είναι πλάι τους φυσικά που γλείφουν και θα γλείφουν για πάντα γιατί αυτή τη σαβουροκοινωνία θέλουμε και ανεχόμαστε.Σε πολούς πειράζει η αλήθεια τι να κάνουμε όμως η πλειωψηφία αν και κοιμάται ακόμα γνωρίζει πολύ πολύ πολύ καλά τις κομπίνες που έχουν κάνει και κάνουν στο δήμο και στην περιφέρεια και θα τους δώσει δρόμο την κατάλληλη στιγμή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Vageli ase ton Dimo kai kateva stis epomenes vouleutikes gia na xasoun ton ypno tous merika gatakia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αγανακτισμένοι και μη αγανακτισμένοι κυρίες και κύριοι.
    Όλους αυτούς τους τύπους, πού άλλοι τους λένε καλούς και άλλοι κακούς, ποιοι τους ψήφισαν ; ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ;
    Και κάτι ακόμα.
    Σε πολλά των κειμένων των “συνανωνύμων” αγωνιστών, φίλων συντρόφων και εθνικοφρόνων αδελφών, σε αυτό και διάφορα άλλα site γίνεται αναφορά σε λαμόγια, κλέφτες του τόπου και διάφορους γλείφτες του κάθε πολιτικάντη με στόχο πάντα τα θέλγητρα των υλικών απολαύσεων.
    Το ερώτημα είναι εάν είναι τόσα πολλά τα λαμόγια και οι κλέφτες που καταφέρνουν να εκλέγουν ομοίους ; η εάν τελικά είναι τόσο “ηλίθια” η πλειοψηφία και δεν καταλαβαίνει τι ψηφίζει;
    ΠΡΟΣΟΧΗ.: Τα παραπάνω ερωτήματα δεν απευθύνονται σε όλους αυτούς τους χαζοχαρούμενους που ΔΙΝΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ στα site υπέρ του ενός η του άλλου αφέντη. Δεν απευθύνονται στα προβατάκια που είναι μέσα στην στάνη, αλλά σε αυτά για τα οποία ο αείμνηστος Αβέρωφ έλεγε ότι όποιο πρόβατο φεύγει από το μαντρί το τρώει ο λύκος γιατί ΑΝ ΑΥΤΑ γίνουν πολλά τότε ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΣ.
    Ο “PARON ανώνυμος” που προβληματίζεται με αυτές τις σκέψεις κορόιδο είναι σαν τους περισσότερους.
    Θεέ μου σχώρα με για τα λάθη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σχωρεμένος τέκνον αλλά να μήν τα ξανακάνεις.
      Ο Θεός

      Διαγραφή
    2. Μην ξεφτυλίζεις την συζήτηση

      Διαγραφή
    3. Το ξεφτιλίζεις γράφεται με ΓΙΩΤΑ

      Διαγραφή
  21. Οι μεν και οι δε. Σας απλος συμπολιτης προτιμω να μην δικαζω, καταδικαζω, αθωωνω. Θεωρω οτι αυτο ειναι εργο της δικαιοσυνης. Παραυτα δεν μπορω να μην σταθω στο ηθικο κομματι της υποθεσης που απλα ειναι καταδικαστικο για τον υπευθυνο τον ΚΤΕΛ οπως και για τον υπαλληλο που ελεγχε τις καταστασεις και ο οποιος ουτε καν δικαστηκε. Για τον Μπαλασκα αν υπηρχε συνεργεια στην απατη απλα ειναι απαραδεκτος. Η διασπαθιση του δημοσιου χρηματος που προερχεται απο την φορολογηση του ελαχιστου εναππμειναντος εισοδηματος των απλων πολιτων δεν πρεπει να φερει πλημμεληματικο χαρακτηρα αλλα μονον κακουργηματικο και χωρις αναστολη, δεν διαφερει σε τιποτα απ΄ο την υστατη προδοσια.
    Απο την αλλη, αν υποτεθει οτι δεν ενεχει ευθυνη και συνεργασια, το γεγονος δεν αθωωνει την ανωτατη αρχη του νομου, καθοτι απλα ειναι ο ανθρωπος που με τις αποφασεις του ελεγχει, προστατευει, διεκδικει το δικαιο του συνολου των πολιτων. Εφοσον δεν πληρει τις προυποθεσεις και αποτυχημενος θεωρειται και επικινδυνος. Στην συγκεκριμενη περιπτωση απετυχε στην επιλογη του προισταμενου και στον ελεγχο της λειτουργιας της Νομαρχιας. Αυτο και μονο θα επρεπε εφοσον ειχε την σχετικη αυτοκριτικη να τον οδηγησει στην παραιτηση και αποχη απο τα κοινα.
    Τωρα οσον αφορα τον Δημο κ.λ.π. ολοι εχουν ευθυνες και πρωτιστως η μειοψηφια καθοτι απολαμβανε και απολαμβανει της ευνοιας διαγωνισμων για να μην διαταρασσεται η κοινη ησυχια.
    Ως προς τα εργα απλα προχθες περασα την ¨ανακαινισμενη¨ περιφερειακη, αναρωτιεμαι ποιοςυπαλληλος την παρελαβε, και ποιος θα λογοδοτησει για την κακιστη κατασκευη της.
    Συνεπως ολα τα ιδια μενουν και ολα τριγυρω αλλαζουν σε μια εποχη που ολοι περιμενουν κατι να μπει σε σειρα.
    Εν πασει περιπτωση η αποφαση του δικαστηριου ειναι γελοια ως προς το σκελος των ΚΤΕΛ, πρεπει επιτελους να τιμωρουνται οι υπευθυνοι παραδειγματικα ασχετα αν επιστρ΄εφουν η οχι τα χρηματα του ελληνικου λαου, αλλα τι περιμενεις απο ενα κρατος που την μια ημερα ο υποθργος περνα νομοσχεδιο στην Βουλη για την μη παρουσια δικηγορων σε αγοραπωλησιες και την αλλη κατω απο το τραπεζι ο ιδιος αναιρει την νομοθετημα με υπουργικη αποφαση καθοτι δικηγορος ο ιδιος. Γελοιοτητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αγαπητε μας συμπολιτη αμεσα δεν προτιμας να δικαζεις να καταδικαζεις η να αθωωνεις προτιμας αυτο να το κανεις εμμεσα αλλα και στοχευμενα

      Διαγραφή
  22. θελω και εγω το κολπο με την κονομα και ας παω φυλακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ανωνυμε του 6 κ 26 καλα που εξακολουθιε ο κ μπαλασκας κ μενει στο δημο κ μπηκε μια ταξη. αν παραιτηθει θα διαλυθουν ολα εκει επανω. κ δημαρχε κρατα γερα. εμεις σε αγαπαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 11.47 μηπως εισαι καστορας και στα μπουκια μαστορας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ποιός προστατεύει ποιόν !! Διαφθορά και ατιμωρησία πάνε μαζί , όταν το κακούργημα γίνεται πλημμέλημα . Δημόσιος λειτουργός μοίραζε κάρτες σε δήθεν αναπήρους και το ΚΤΕΛ έπαιρνε παράνομα επιδοτήσεις από το κράτος . Ολα έγιναν τυχαία ! Αν υπήρχε λίγη ντροπή και λίγη αξιοπρέπεια τουλάχιστο θα σιωπούσε αντί να κουνάει το δάχτυλο σε τίμιους πολίτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. πως φαινεται οτι εισαι θυμα της ασχημης παραπληροφορησης. αραγε καταλαβεσ τι εγινε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  27. εκτιμω οτι σε αυτη την ιστορια ο ανθρωπος αυτος εγινε στοχος πολιτικης εξοντωσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. δημαρχε μην καταλαβαινεις τιποτα. τιμη σου να σε κατηγορουν αυτοι που επρεπε να ειναι κατηγορουμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός ο παίχτης... αλλά όλοι μέσα χωρίς εξαιρέσεις και μεν και δεν...!!!

      Διαγραφή
  29. 4.15 συγνωμη δεν ηξερα οτι εισαι τοσο τιμιος και δυνατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. αντωνιαδης αροστολος1 Φεβρουαρίου 2013 στις 9:27 μ.μ.

    τον κυριο περπεριδη γιατι δεν τον ειδαμε να βγαινει κ να κανει ρεπορταζ στην τηλεοραση για το 1000000 των παιδικων σταθμων που φαγωθηκε επι διοικησης τερζιδη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το διάστημα εκείνο αν πεινούσε και έφαγε και αυτός κακό ήταν ; χααχαχαχαχαχαχα τολμάει να πει τίποτα το λαμογιο.....εκεί που δεν έφαγε και δεν ταΐστηκε βγάζει γλώσσα ...και σε αυτά ο Βλάχος είναι μπικος μην του την σηκώνεται..... τρελαίνεται με τις γλώσσες έξω χαχαχαχαα

      Διαγραφή
    2. HO HO HO HO HO .....MPIKOS O BLAXOS HO HO HO OH OH OH OH OH

      Διαγραφή
    3. Ο ΤΕΡΖΙΔΗΣ ΜΟΝΟ....Ο ΣΧΟΛΗΣ ΟΔΗΓΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΗΣΤΩΝΙΑΣ.....Ο ΔΑΣΚΑΛΑΚΟΣ.....Ο ΤΕΛΩΝΗΣ........ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ .....ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΘΩΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΘΩΟΣ

      Διαγραφή
    4. Βαγγέλη προχώρα σε θέλει όλοι η χώρα

      Διαγραφή
    5. siga hremiste siga mhn spasete kanena aygo

      Διαγραφή
  31. ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ .ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσκασες εσύ με τον κύριο ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ.......ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ....ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ .....ΚΡΥΒΕΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ....ΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    2. Ο Κ.Κωστας είναι παράδειγμα προς μίμηση,μην τον πειράζεται.

      Διαγραφή
  32. Βαγγέλη ένα τεράστιο μυστικό που πρέπει να ξέρεις καλά..... είσαι πολύ πιο άξιος από τους προηγούμενους και με διαφορά μπορώ να πω....το έργο σου και ο τρόπος που διαχειρίστηκες τα πάντα τόσα χρόνια ήταν όσο καλύτερα μπορούσαν να είναι για την πόλη μας.........δεν πρόσεξες ποτέ τους γύρους σου όπως έπρεπε η μάλλον τους πρόσεξες πολύ καλά και αυτό ήταν και η αιτία για όλα αυτά που σου ήρθαν... υποψήφιοι δημοτική σου σύμβουλοι(Φούσκες, Μπαλόνια, αέρας) που δεν εκλέχτηκαν, δυο εβδομάδες πρώτου σε βγάλει ο (Κ. Τραγκας) στην δημοσιότητα ανέφερε το περιστατικό στην παραπάνω υποψήφια δημοτική σου σύμβουλο ότι θα το κάνει και αντλούσε πληροφορίες για σένα και η εν λόγω κυρία χασκογελούσε και έλεγε θα σκάσει βόμβα στο Κιλκίς.... λέω γιατί δεν είπε τίποτα στο Βαγγέλη η εν λόγω κυρία ; λέω γιατί ο Βαγγέλης πέρα βρέχει και έδινε αβέρτα δουλειές στο γκέτο... γιατί δεν προσεχές Βαγγέλη μου ; έχω να σου πω πολλά αλλά σιγά-σιγά, να τα μελετάς και να καταλαβαίνεις την σοβαρότητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. KATI BROMOYSE EDO KAI XRONIA..........MIPOS EKANE PASA STO NOMARXODIMARXO MYDAKIA.....DIOTI TON ARESOYN TO BAGELAKI TA PSARIKA KAI TA MALAKIA THA EPINE KAI KANENA TSIPOYRAKI KAI DEN THA EPERNE XAMPARI....

      Διαγραφή
    2. Είμαστε στην αναμονή για τα υπόλοιπα νέα.Ενδιαφέροντα πολύ ακούγονται.

      Διαγραφή
    3. ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ;Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΠΟΝΗΡΟ ΘΥΛΗΚΟ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΑΝΤΑ. ΜΕΣΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΤΑΝ ΤΟ ΣΑΤΑΝΑ.

      Διαγραφή
  33. Πρώτον ο Δήμαρχος μας είναι γάτος που από κακούργημα το έκανε πλημμέλημα Δεύτερον τα γατάκια από γύρω του περίμεναν πολύ χειρότερα και έτριβαν τα χεράκια τους αλλά πάλι τους διέψευσε όλους και το γιόρτασε με ποτάκια σε γνωστό καφενείο στο Κιλκίς τρίτον είτε έτσι είτε αλλιώς δεν στερείτε πολιτικών δικαιωμάτων οπότε θέλει μπορεί να δώσει και πάλι υποψηφιότητα είναι καθαρά προσωπικό θέμα του δημάρχου μας το τι θέλει να κάνει τετάρτων υπόδικος ήταν και έδωσε και βγήκε πανηγυρικά πρώτος και με διαφορά πέμπτον ο Τραγκας το πρωί τις αποφάσεως άρχισε με τον ποντιακό χώρο που λέγεται ''αχπαστον'' και μουσική του προέρχεται από το όργανο κλαρίνο αλλά δεν ξέρει ότι με τέτοιες αποφάσεις δικαστηρίων ο Γάτος δήμαρχος θα του τοποθέτηση ανάλογα αν πάει κάτι σωστά έκτον ο δήμαρχος ακόμα και σήμερα έχει ανθρώπους δίπλα του που δεν τους έχει δοκιμάσει για να καταλάβει πόσο σατανικά σκέφτονται εναντίον του έβδομον έπρεπε να τελεσίδικουσε η ελληνική δικαιοσύνη με απόφαση δικαίωσης σε όλων αυτών που έχουν συμβεί και συμβαίνουν στην πόλη μας και όχι να τους βάζει τιμωρία με ένα πόδι για δέκα λεπτά και όλα καλά η δικαιοσύνη είναι η πρώτη που μας κατάντησε σε αυτά τα χάλια σήμερα και δεύτερων οι νομοι τις ελλαδιτσας μας όγδοον τα αλλά λαμογια δώδεκα χρόνια τώρα φάγανε τόσα και ούτε φωνή κανένας τραγκας ούτε εσείς κύριε Χαραλαμπιδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΟΣΕΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ.ΕΥΓΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Το κοκαλάκι τις νυχτερίδας έχει αυτός ο άνθρωπος με όλη την σημασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Βαγγέλη γερά εσύ θα ριμάξεις τον Δήμο οριστικά................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. αποτι ξερω αλλοι ρημαξανε κ αυτος προσπαθει να βαλει μια ταξη. ξυπνηστε καταξιωμενος επαγγελματιας 20 χρονια ητανε ο ανθρωπος δεν ειχε αναγκη να φτιαχτει ουτε τη νομαρχια ουτε το δημο. αλλοιμονο απο τους νηστικους που πολιτευονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. βαγγελη δημαρχαρα μην καταλαβαινεις τιποτα. εδω σε κατηγορουσαν για κακουργημα κ πηρες εκλογες. τωρα θα τους παρεις κ τα σωβρακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Με αυτούς που έχει γύρω του σίγουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΛΑΣΚΑ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΘΗΚΕ ΣΑΝ ΣΦΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΕΦΟΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ! ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΑΡΩΝΕ ΑΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΗΜΑΤΟΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΚΤΟ, ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΠΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΞΙΩΝΕΙ.ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΟΛΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΑΠΛΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΕΡΠΕΡΙΔΗ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΠΟΥ ΚΥΛΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΥΛΙΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΛΑΣΚΑ ΕΧΑΣΕ ΠΟΛΛΑ...
    ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Στάθη έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι.... απλά τα λαμογια που έχει γύρω του θα τον ρημάξουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. δημαρχε στα ματια μας εισαι αθωος. οι νοημονες πολιτες καταλαβαινουν οτι πληρωσες το κλιμα των εποχων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Έρχονται και τα 45ρια θα πας μέσα λαμόγιο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ο κτηνιατρος θα την βρει την ακρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ανωνυμε 1κ 53 καλα που υπαρχουν τα 45αρια και κανουν καποια μικροεργα κ νομαρχες κ δημαρχοι. και μαθε οτι σε αυτα ψηφιζουν δημοτικοι κ νομαρχιακοι συμβουλοι κ οχι δημαρχοι κ νομαρχες. ας πουμε ο εκαστοτε βολευτης γιωργαντας ο νυν αντιπεριφεριαρχης γκουντενουδης ως πρωην νομαρχιακοι συμβουλοι εχουν ψηφισει 45αρια. ο νομαρχης ομως δεν ψηφιζει σε ενα νομαρχιακο συμβουλιο. γιαυτο 1κ53 μην περπεριζεις........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Καλα, πρεπει να πεταξε πολλα ξεροκομματα στα πεινασμενα σκυλια του ο μουσιου μπαλασκας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. kai se skylitses kai apo aytes exei polles

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Πόσο ηλίθιος είναι ο κόσμος που υποστηρίζει κλέφτες!!!Εξαγοράσιμη;;;Τυφλή δικαιοσύνη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. δημαρχε μην καταλαβαινεις κανεναν. γιατι δεν κυνηγανε κ τον τερζιδη? αλλα δεν τον λογαριαζουν καθολου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. μουρατιδησ μπαμπης8 Φεβρουαρίου 2013 στις 2:14 μ.μ.

    ανωνυμε της 6ης φεβρ. των 8 κ 36 εσυ ποσο βλακας πρεπει να εισαι που τοσα χρονια υποστηριζες αυτους που φαγανε το 1000000 ευρω των παιδικων σταθμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.