Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Προσφορά δώρων σε τροχονόμους

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Αθανάσιος Ανδρεουλάκος και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος, συνοδευόμενοι από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής, Υποστράτηγο Ιωάννη Δικόπουλο και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, Ταξίαρχο Δημήτριο Παπαναγιώτου, προσέφεραν, σήμερα (31/12/2012) και ώρα 12.00΄, εθιμοτυπικά δώρα σε τροχονόμο, ρυθμιστή κυκλοφορίας στο Σύνταγμα (συμβολή των οδών Βασιλίσσης Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας).
Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Αθανάσιος Ανδρεουλάκος μετέφερε τις ευχές του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαου Δένδια για μία ευτυχισμένη και δημιουργική νέα χρονιά και συνεχάρη το προσωπικό για το έργο που επιτελεί στον τομέα της οδικής ασφάλειας.

Επίσης, ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Αδαμάντιος Σταματάκης και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά, Ταξίαρχος Ιωάννης Διαμαντόπουλος προσέφεραν εθιμοτυπικά δώρα σε τροχονόμο στον Πειραιά (Πλατεία Κοραή).

Δώρα σε τροχονόμους στην Αττική προσέφεραν, επίσης:

· Ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχος Γεώργιος Ζαφεορόπουλος, στην Κηφισιά (Πλατεία Πλατάνου)

· Ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Παναγιώτης Φλήρης και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχος Νικόλαος Χασομέρης, στην Γλυφάδα (συμβολή των οδών Λ. Ποσειδώνος και Γρ. Λαμπράκη).

· Ο Προϊστάμενος του Κλάδου Τάξης, Υποστράτηγος Ανδρέας Κορδολαίμης και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, Ταξίαρχος Δημήτριος Ζάγκας, στο Αιγάλεω (συμβολή των οδών Ιεράς Οδού και Θηβών).

Στη Θεσσαλονίκη, στον κόμβο της Πλατείας Λευκού Πύργου τις 12.00 ώρα, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Δημήτριος Παπαδόπουλος μαζί με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγο Τρύφωνα Κούκιο, αντάλλαξαν ευχές και προσέφεραν δώρα στο αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Παραβρέθηκαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφέρειας Θεσσαλονίκης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Ιωάννης Μπουτάρης, ο Διευθυντής και ο Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, Επίτιμοι Γενικοί Επιθεωρητές Αστυνομίας, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και τοπικοί Φορείς της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.