Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Βρέθηκαν οι ληστές του 74χρονου στην Αξιούπολη Κιλκίς

Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αξιούπολης Κιλκίς με τη συνδρομή των συναδέλφων τους του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας υπόθεση ληστείας που είχε διαπραχθεί σε βάρος ενός 74χρονου το πρωί της 11.01.2013 έξω από τραπεζικό υποκατάστημα στην Αξιούπολη. 
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 32 και 36 για ληστεία.
Ειδικότερα, ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και πειστηρίων, προέκυψε ότι το πρωί της 11.01.2013 ο 32χρονος, πλησίασε τον 74χρονο που μόλις είχε πραγματοποιήσει ανάληψη χρημάτων και με χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ και στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο, όπου τον ανέμενε ο έτερος συνεργός του και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το προανακριτικό έργο και οι έρευνες συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Αξιούπολης Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.