Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Συνελήφθησαν 3 άτομα για αρπαγή βρέφους 3 ημερών

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες χθες (18-01-2013) στην περιοχή της Μενεμένης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, τρεις (3) ημεδαποί (1 άνδρας – 2 γυναίκες), ηλικίας 39, 30 και 60 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για «Αρπαγή ανηλίκου και παράνομη βία κατά συναυτουργία» και παράβαση του Νόμου «Περί όπλων», καθώς επίσης σχηματίσθηκε δικογραφία και σε βάρος 33χρονου ημεδαπού , έγκλειστου σε κατάστημα κράτησης της χώρας, για «Ηθική αυτουργία σε αρπαγή ανηλίκου και παράνομη βία».
Ειδικότερα, χθες (18-01-2013) 20χρονη ημεδαπή κατήγγειλε στο Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών Θεσσαλονίκης, ότι την 13-01-2013 γέννησε ένα κορίτσι σε νοσοκομείο της πόλης, πλην όμως την 16-01-2013, κατά την αποχώρησή της από το νοσοκομείο, την πλησίασαν οι τρεις συλληφθέντες και με την απειλή όπλου, την εξανάγκασαν να τους παραδώσει το νεογέννητο τέκνο της, ισχυριζόμενοι ότι είναι παιδί του 33χρονου έγκλειστου σε κατάστημα κράτησης της χώρας, ο οποίος είναι στενό συγγενικό τους πρόσωπο.

Επίσης, η 20χρονη κατήγγειλε ότι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της δεχόταν απειλές από τον 33χρονο, καθώς ισχυριζόταν ότι πρόκειται για δικό του παιδί, ενώ κατά το χρονικό διάστημα από τη γέννηση του παιδιού έως και σήμερα, οι συλληφθέντες απειλούσαν την 20χρονη να υπογράψει έγγραφα, που να αναφέρουν ότι πρόκειται για παιδί του 33χρονου.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία των ανωτέρω στην περιοχή της Μενεμένης, βρέθηκε το νεογέννητο τέκνο της 20χρονης, το οποίο της παραδόθηκε, καθώς επίσης και ένα πλαστικό πιστόλι.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.