Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Δεντροφύτευση 2ου Δημοτικού Σχολείου Αξιούπολης στο λόφο του Αγίου Φανουρίου

Η Δημοτική Ενότητα Αξιούπολης με τη συμμετοχή των μαθητών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αξιούπολης πραγματοποίησαν δενδροφύτευση στο λόφο του Αγίου Φανουρίου την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013. 

Στόχος της δράσης αυτής ήταν να ανακαλύψουν τα παιδιά τη σχέση που υπάρχει ανάμεσα στην αισθητική και την προστασία του περιβάλλοντος, όπως επίσης να αναπτύξουν ένα αίσθημα ευθύνης απέναντι στην καταστροφή του περιβάλλοντος. 



Οι μικροί μαθητές «υιοθέτησαν» από ένα δέντρο και φυτεύοντάς το, με τη βοήθεια των υπαλλήλων και των εθελοντών του Δήμου Παιονίας, του έδωσαν και όνομα ως ανάδοχοι. 


Ο Δ/ντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αξιούπολης ευχαριστούν θερμά το δήμαρχο Παιονίας κ. Αθανάσιο Λαπόρδα, την Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας Αξιούπολης - Λειβαδείων κ. Ελένη Λιακοπούλου, την κ. Ευανθία Πολυτίδου πρόεδρο της κοινότητας Αξιούπολης, τον πατέρα Ιγνάτιο Καλογεράκη - ψυχή της δενδροφύτευσης - που μας έδωσαν τη χαρά της συμμετοχής σ’ αυτή την αξιέπαινη προσπάθεια. 



Τα κεράσματα που προσφέρθηκαν στο τέλος στους μικρούς μας μαθητές ήταν προσφορά της Ιεράς Μητροπόλεως Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου.

3 σχόλια:

  1. Μπράβο στα παιδιά!!!!! όλοι οι υπόλοιποι πήγαν μόνο για τις ¨απαραίτητες¨ φωτογραφίες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η χαρά της Φωτογραφίας….. κοιτάμε το δένδρο και χάνουμε το δάσος… Και για να μιλήσω με ονόματα,οι κ.κ. Τοδας &Γαρδανης, ως τι ηταν εκεί??? Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ως γλάστρες στη φωτογραφία και τίποτε άλλο, γιατί αν ρωτήσουμε πόσοι ήταν από την νεοσυσταθείσα ομάδα εθελοντών του Δήμου Παιονίας, ουδείς γνωρίζει να μας πει …. Άντε βρε και σε άλλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.