Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Με τον Θεοδόση η συνεστίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ

Το Σάββατο 22.12.2012 θα πραγματοποιηθεί η συνεστίαση της ΝΕ Κιλκίς του ΚΚΕ, στη «ΛΕΣΧΗ ΚΥΝΗΓΩΝ» στο Κιλκίς. Ώρα προσέλευσης στις 8:30 μ.μ.  Στη συνεστίαση θα γίνει ομιλία από τον Θεοδόση Κωνσταντινίδη, μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ και βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης.  Θα υπάρχει επίσης λαϊκό και ποντιακό πρόγραμμα, ενώ σε εξέλιξη είναι και η λαχειοφόρος αγορά του Κόμματος, η κλήρωση της οποίας θα γίνει στο χώρο της συνεστίασης.

Ο Χατζησάββας ξέχασε, το Νοσοκομείο Κιλκίς χρεώθηκε

Σε ανακοίνωση εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς αναφέρεται:  "Ο πρ. Διοικητής του Νοσοκομείου Κιλκίς Χατζησάββας Γρηγόρης ευτυχώς «ξέχασε» να ασκήσει εγκαίρως έφεση σε πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση κατά του νοσοκομείου, σε αγωγή των εργαζομένων για το επίδομα των 176 ευρώ, με αποτέλεσμα να χρεωθεί το Νοσοκομείο (Δημόσιο) με ένα εκατομμύριο ευρώ περίπου. 
Κύριε Λυκουρέντζο,κύριε Στουρνάρα και κύριε Ρακιντζή τι λέτε; Υπάρχουν ευθύνες;

Ερώτηση Χρυσής Αυγής με θέμα, «Προκλητικά χαμηλή η φορολόγηση των βουλευτών»

"Εν καιρώ μνημονίου, με χιλιάδες συμπατριώτες μας να αυτοκτονούν από απελπισία, με ενάμιση εκατομμύριο ανέργους και εκατοντάδες χιλιάδες εξαθλιωμένους Έλληνες τα βουλευτικά προνόμια παραμένουν ανέγγιχτα.

Κέρδισε τις εντυπώσεις και μοιράστηκε τους βαθμούς ο Άρης Παντελεήμονα

Ισοπαλία παραχώρησε ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα στον Στερναϊκό Μεγάλης Στέρνας, στην εκτός έδρας αναμέτρηση, με το τελικό 1-1 σκορ να βρίσκει ικανοποιημένους τους γηπεδούχους αλλά όχι και τους φιλοξενούμενους που είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και τις ευκαιρίες να πάρουν την νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Χαράτσι στο χαράτσι! Η ΔΕΗ ζητάει αυξήσεις περίπου 50% και θέλει να συνεχίσει να εισπράττει και το τέλος ακινήτων!

- Ο Πρόεδρος της ΔΕΗ επιμένει σε αυξήσεις μαμούθ
- Παραδέχθηκε ότι τα νοικοκυριά με χαμηλές καταναλώσεις θα είναι αυτά που θα επωμιστούν τη μεγαλύτερη επιβάρυνση
- Είπε επίσης ότι η ΔΕΗ είναι το καλύτερο "μαγαζί" για να εισπράττει χαράτσια
- 30 ευρώ το δίμηνο παραπάνω θα πληρώνουν οι μέσοι καταναλωτές
- Κανονικά εισπράττει το χαράτσι η ΔΕΗ παρά την δικαστική απόφαση
- Ουρές και ταλαιπωρία και σήμερα από καταναλωτές σε σύγχιση

Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι Μουσικοκινητικής αγωγής για παιδιά

Το Εργαστήρι Μουσικοκινητικής αγωγής σας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι για  παιδιά από 2,5 – 6 χρονών μαζί με τον γονέα τους.
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη κατόπιν επικοινωνίας με την υπεύθυνη του προγράμματος, και για όσο υπάρχει χώρος.

"ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" Κιλκίς - ΠΑΟΚ αύριο το απόγευμα

Φιλικούς αγώνες κόντρα στον ΠΑΟΚ θα δώσει η Ακαδημία Ποδοσφαίρου "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" Κιλκίς, το απόγευμα της Τετάρτης 19 Δεκεμβρίου.
Συγκεκριμένα, δύο τμήματα με αθλητές γεννημένους 1998-1999 και 2002, θα μεταβούν στη Θεσσαλονίκη, όπου στο Αθλητικό Κέντρο "Planet" θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, αγωνιζόμενοι κόντρα σε αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.
Με τον τρόπο αυτό, οι μικροί αθλητές της Ακαδημίας του Αλέξανδρου Κιλκίς, θα αποκτήσουν μια ακόμη εμπειρία, ενώ θα περάσουν δημιουργικά το απόγευμά τους.

Έπιασαν 7 τζογαδόρους στη Βέροια

Συνελήφθησαν σήμερα (18.12.2012) τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας Ημαθίας, 22χρονος ημεδαπός ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέριας) και έξι άτομα 22 έως 53 ετών, για παράνομο «τζόγο».

Τον έπιασαν με έναν ντορβά χασίσι

Συνελήφθη χθες (17.12.2012) το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής, ένας 24χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, στην Θεσσαλονίκη, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 24χρονο και σε αστυνομικό έλεγχο αυτού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (5) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους (3.053) γραμμαρίων
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Κάλεσμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς

Χριστουγεννιάτικη εκστρατεία συλλογής τροφίμων από τις 17 μέχρι και τις 31 Δεκέμβρη πραγματοποιεί το τοπικό τμήμα του Ε.Ε.Σ. Κιλκίς με σκοπό να βοηθήσει, να συμπαρασταθεί στους άπορους. 

Πρόγραμμα εορτασμού της 1ης Ιανουαρίου στο Κιλκίς

1. Την 1η Ιανουαρίου 2013, θα πραγματοποιηθούν για την πρώτη του νέου έτους: 
α. Ώρα 11:00 π.μ.: Επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου και Αγίου Νικολάου (περιοχή ΟΑΕΔ) χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πολυανής, Κιλκισίου και Αγίου Αθανασίου κ. κ. Εμμανουήλ.
β. Ώρα 11:30 π.μ.: Ο Αντιπεριφερειάρχης θα δεχθεί και θα ανταλλάξει ευχές με τους εκπροσώπους των αρχών και τους πολίτες του Νομού Κιλκίς, στο Κατάστημα της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ευχές από την ιστοσελίδα της Ειδομένης Κιλκίς


Κιλκισιώτες αστυνομικοί τον συνέλαβαν για ναρκωτικά

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς πέτυχαν χθες (17.12.2012) το απόγευμα τη σύλληψη ένας ημεδαπός 47 ετών για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή. 

Πως φτιάξαμε το «Ξύλινο Χωριό» μέσα στο δάσος των «Χιλίων Δέντρων» στις Μουριές. (Μέρος Β΄)

Γράφει ο Πάνος Μαύρος 
Παρά τις τεράστιες δυσκολίες, τα εμπόδια, και τις τρικλοποδιές από τους στενοκέφαλους του Νομού, τελικά καταφέραμε και χτίσαμε ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΙΛΙΑ ΔΕΝΤΡΑ. Διότι το ξαναείπαμε : «Αν κάτι το αγαπάς, το σέβεσαι και θέλεις την προβολή που του αξίζει, δεν το αφήνεις στη μοίρα του και το απομονώνεις με το πρόσχημα του σεβασμού προς το περιβάλλον… Το εντάσεις μέσα στην κοινωνία και το κάνεις μέρος της… Έστω και χτίζοντας, με μελέτη και αγάπη προς το χώρο.»

Συνελήφθη 47χρονος για μη απόδοση Φ.Π.Α. 82.464,46 ευρώ

Συνελήφθη χθες (17.12.2012) το μεσημέρι, στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, ένας ημεδαπός 47 ετών, για μη απόδοση Φ.Π.Α. κατά το χρονικό διάστημα από 01-01-2011 μέχρι την 31-03-2012. Το ύψος του χρέους ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 82.464,46 ευρώ.
Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρων 18,21 του Ν. 2523/1997 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Σκοτώθηκε 19χρονος σε τροχαίο στο Νέο Σκοπό Σερρών

Στις 18.12.2012, πρώτες πρωινές ώρες, στην Επαρχιακή Οδό Ψυχικού-Νέου Σκοπού Σερρών (είσοδος Νέου Σκοπού),το Ι.Χ Επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Σερρών.

Ερώτηση Αγαθοπούλου και άλλων βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Η μέχρι τούδε εφαρμογή του συστήματος της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, ένα μέτρο κατά τ’ άλλα θετικό, συναντά, ιδίως στην περιφέρεια, σημαντικά προσκόμματα, επιβαρύνοντας επιπρόσθετα τους πολίτες που ασθενούν. 

Να τελειώνουν οι ψυχές πριν από το σώμα


Γράφει η Μέμα Τεμεκενίδου

Έχω ξαναθέσει το ερώτημα, αλλά δεν έχω πάρει απάντηση.
Στους πόσους θανάτους, θα θεωρήσουμε ότι έχουμε γενοκτονία από τα μνημόνια; Στις 5.000, στις 10.000, στις 200.000; 

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

ΑΥΓΗ ·Εύθραυστη κυβέρνηση βλέπει η Κομισιόν – Ορατό το τέλος της τρικομματικής κυβέρνησης Σαμαρά από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, που διακρίνει σοβαρούς κινδύνους για τις μνημονιακές πολιτικές·Χαράτσι – Ο Άρειος Πάγος «πάγωσε» τον Στουρνάρα ·Περιοδεία ΣΥΡΙΖΑ σε Βραζιλία και Αργεντινή – Αλληλεγγύη στην Ελλάδα και τους λαούς του Νότου
ΒΡΑΔΥΝΗ ·Καταρρέουν ΟΑΕΔ και ΙΚΑ λόγω ανεργίας και μείωσης μισθών – Εσωτερικός δανεισμός για την καταβολή των επιδομάτων ·Συνάντηση των τριών κυβερνητικών εταίρων – Συντονισμός και ανασχηματισμός επί τάπητος στο Μέγαρο Μαξίμου·Έκθεση Κομισιόν – Νέοι όροι για τη δόση – Προαπαιτούμενα αλλά και νέα μέτρα ζητούν οι Βρυξέλλες