Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Διάλεξη Ιστορικής Μνήμης στην Πλαγιά Κιλκίς


Ο ιστορικός και ερευνητής συγγραφέας Σίμος Κοιμίσογλου με πρωτοβουλία του Συλλόγου Μιστιωτών Πλαγιάς θα δώσει ενημερωτική διάλεξη - ομιλία με θέμα, «Μιστί χθες – σήμερα». Η εκδήλωση θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο Πλαγιάς την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στις 19:00. Τον συγγραφέα θα παρουσιάσει ο πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Σαρβανίδης

Απεργούν Δευτέρα 17 και Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012 οι φαρμακοποιοί - Συνεχίζεται η αναστολή της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων

Η Γενική Συνέλευση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς στις 14 Δεκεμβρίου 2012, αποφάσισε ομόφωνα τη συνέχιση της αναστολής της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων στον ΕΟΠΥΥ και συμμετοχή στην 48ωρη Πανελλαδική απεργία που εξήγγειλε ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος τη Δευτέρα 17 και Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012.

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα kick boxing η "Τόλμη" Κιλκίς

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα kick boxing με όλα τα στυλ της ελληνικής ομοσπονδίας ‘ΠΟΚ’ διεξήχθει στο κλειστό γυμναστήριο Νεαπόλεως Λάρισας στις 8-9 Δεκεμβρίου 2012.

Να καταργηθεί η βουλευτική σύνταξη λέει το ΚΚΕ

"Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ για μια ακόμη φορά εκφράζει την σταθερή και αμετακίνητη αντίθεσή της στα προνόμια των βουλευτών και των άλλων αιρετών:
- Τη δραστική μείωση της βουλευτικής αποζημίωσης και την φορολόγησή της με τους ίδιους όρους που φορολογούνται και οι άλλοι εργαζόμενοι.
- Την πλήρη κατάργηση της αποζημίωσης των βουλευτών για τη συμμετοχή τους στις Κοινοβουλευτικές Επιτροπές και άλλες κοινοβουλευτικές δραστηριότητες.
- Την πλήρη κατάργηση της βουλευτικής σύνταξης όχι μόνον για το μέλλον αλλά και για τους ήδη συνταξιούχους βουλευτές.
Η θέση αυτή του ΚΚΕ είναι θέση αρχής και απορρέει από την γενικότερη άποψή του για την θέση των αιρετών στα όργανα της λαϊκής εξουσίας, όπου ο λαός θα είναι ιδιοκτήτης του πλούτου που παράγει."

Ευχές από την DOPPLER


Μακελειό με 27 νεκρούς από ένοπλο σε δημοτικό σχολείο στο Κονέκτικατ! - Μεταξύ των νεκρών πολλοί μικροί μαθητές



- Λουτρό αίματος σε δημοτικό σχολείο στο Νιούτον του Κενέκτικατ - 18 οι νεκροί μαθητές μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ
- Πατέρας ενός από τους μαθητές είναι ο δράστης σύμφωνα με το CBS
- Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες και για δεύτερο ένοπλο

Θα εμβολιάσουν τις αλεπούδες

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος είχε σύσκεψη με υπηρεσιακούς παράγοντες της Γενικής Δ/νσης Κτηνιατρικής προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία υλοποίησης του προγράμματος επιτήρησης της λύσσας. 

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 20 Δεκεμβρίου 2012 ημέρα Πέμπτη και ώρα 18.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

Συγκρότηση σε σώμα του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ ν. Κιλκίς

Μετά από την συνεδρίαση της 13ης Δεκεμβρίου 2012 το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Ν. Κιλκίς συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΞΕΝΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΤΑΜΙΑΣ: ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΟΡΓ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΣΓΟΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΜΕΛΗ: ΚΟΥΛΑΞΙΔΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ, ΡΕΠΠΑ ΒΕΝΕΤΙΑ

Ο Λαπόρδας επισκέφτηκε τον Καράογλου

Επίσκεψη στο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης πραγματοποίησε την Παρασκευή 14-12-2012 ο δήμαρχος Παιονίας κ.Αθανάσιος Λαπόρδας. 

Είχε όπλο, φωτοβολίδες και αβολίδωτα φυσίγγια

Συνελήφθη σήμερα (14.12.2012) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής, ένας ημεδαπός 37 ετών για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή φωτοβολίδων και αβολίδωτων φυσιγγίων.

Δράσεις Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης του δήμου Κιλκίς

Με αφορμή την 3η Δεκεμβρίου «Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με Αναπηρία» τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης του δήμου Κιλκίς (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) πραγματοποίησαν επισκέψεις σε σχολικές μονάδες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Εγκαίνια Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Κιλκίς

Από τον Δήμο Κιλκίς ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012, στις 6 το απόγευμα, θα λάβει χώρα η τελετή εγκαινίων του Κοινωνικού Παντοπωλείου, στην οδό Βυζαντίου 2 (δίπλα από το Β' ΚΑΠΗ), στην πόλη του Κιλκίς.

Επιτυχές το σεμινάριο για το Κουκλοθέατρο από τον Οργανισμό Παιδικών Σταθμών του Δήμου Κιλκίς

Άκρως ενδιαφέρουσα υπήρξε η πρώτη ημέρα του διήμερου σεμιναρίου για γονείς και εκπαιδευτικό προσωπικό που διοργάνωσε ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Παιδικών-Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κιλκίς, με θέμα το κουκλοθέατρο.

Για το κυριακάτικο άνοιγμα των μαγαζιών η Αγαθοπούλου λέει..

"Η κυβερνητική τρόικα ξαναρίχνει στο τραπέζι τη διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας καταστημάτων, για επιπλέον 40-45 Κυριακές τον χρόνο. Μέσα στην κρίση και την παραλυτική ύφεση, τα επιχειρήματα του Υπουργείου είναι ξεκάθαρα προσχηματικά, αφού...

Ένας Σύριος και ένας Σλοβάκος διακινούσαν λαθρομετανάστες

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα Σερρών, δύο αλλοδαποί 55 και 21 ετών (υπήκοοι Σλοβακίας και Συρίας αντίστοιχα), που διευκόλυναν την έξοδο πέντε μη νόμιμων μεταναστών, εκ των οποίων τα δύο ανήλικα παιδιά, από την Ελληνική επικράτεια σε έδαφος τρίτης χώρας. 

Απατεώνας ξεγέλασε παππού στο Βαφειοχώρι Κιλκίς και άρπαξε 2000 ευρώ

Στις 13.12.2012 το πρωί, στο Βαφειοχώρι Κιλκίς, 50χρονος ημεδαπός προσέγγισε 80χρονο ημεδαπό με το πρόσχημα γνωριμίας με την κόρη του και επικαλούμενος οικονομική ανάγκη αυτής για νοσηλεία σε νοσοκομείο, τον έπεισε να του παραδώσει το χρηματικό ποσό των (1.000) ευρώ, ενώ στη συνέχεια αφαίρεσε μέσα από τα χέρια του 80χρονου ένα φάκελο που περιείχε επιπλέον (1.000) Ευρώ και τράπηκε σε φυγή με Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο όπου τον ανέμενε μία άγνωστη συνεργός του. Διεξάγονται αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πολυκάστρου Κιλκίς.

Το ξύλινο χωριό στα "Χίλια Δέντρα" στις Μουριές Κιλκίς

Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Κιλκίς 2.039 μ.Χ.
Επιτέλους καταργείται ή ένταξη των «Χιλίων Δέντρων» στο Δίκτυο Νatura 2000 και αρχίζουν οι εργασίες κατασκευής σπιτιών μέσα στο δάσος. Ξεσηκωμός αντιδράσεων από οικολογικές οργανώσεις.
«Ντο δουλείαν έχνε σα χωράφε μoυν και σο δάσος τ' εμέτερον; Εγρίξα ότι θα τσακώνε τα πλατάνε οι αφορεσμέν.»

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΑΥΓΗ ·Πύρρειος δόση – Δυσβάστακτο για τον ελληνικό λαό το τίμημα των 52 δις·Αλέξης Τσίπρας – Μήνυμα ενάντια στον φασισμό από τα μαρτυρικά Καλάβρυτα·Διάβημα ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΗ- «¨Όχι» αυξήσεις στα τιμολόγια, παράνομο το χαράτσι
ΒΡΑΔΥΝΗ · Δάνεια- Νέα ρύθμιση με περίοδο χάριτος 4 χρόνων·Δέσμευση Σαμαρά για απόδοση των οφειλών του Δημοσίου προς τους ιδιώτες – Τους επόμενους μήνες η εξόφληση των χρεών – Το EUROGROUP αποφάσισε την εκταμίευση της δ όσης των 34,4 δις ευρώ·Υπ. Οικονομικών – Οι Τελευταίες αλλαγές στο Φορολογικό