Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Ηττήθηκε σήμερα ο Γ.Α.Σ.Κ. από τον Δούκα

Την ήττα γνώρισε η χειροσφαιρική ομάδα του Γ.Α.Σ.Κ. από τον Δούκα που παρουσιάστηκε πιο σοβαρός και με όπλο του την άμυνα κυρίως στο δεύτερο μέρος κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα και τους βαθμούς της νίκης με 7 γκολ διαφορά (21-28). Τα πολλά λάθη τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση στοίχισαν για την ομάδα μας που ήταν αναγκασμένη να κυνηγάει τον αντίπαλό της συνέχεια στο σκορ, προκαλώντας έτσι εκνευρισμό στους παίχτες που δεν είχαν το καθαρό μυαλό που χρειαζόταν για να γυρίσουν το παιχνίδι. Στη διακοπή που μεσολαβεί λόγω του κυπέλλου, προπονητής και παίχτες θα προσπαθήσουν να βελτιώσουν την εικόνα της ομάδας και να παρουσιαστούν καλύτεροι στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια πριν το τέλος της χρονιάς με Π.Α.Ο.Κ. εκτός και Α.Ε.Κ. εντός έδρας στις 22 Δεκεμβρίου.

Δήλωση Βασίλη Σιαμπάνη για τις προκλητικές δηλώσεις του πρωθυπουργού της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα

Ο Σιαμπάνης Βασίλης, μέλος του Τομέα Μακεδονίας Θράκης του κινήματος των "Ανεξάρτητων Ελλήνων", δήλωσε τα εξής: "Μετά και της προκλητικές δηλώσεις του πρωθυπουργού της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα για "εθνική ανεξαρτησία όλων των αλβανικών εδαφών από την Πρέβεζα μέχρι το Πρέσεβο, από τα Σκόπια μέχρι την Ποντγκόριτσα" χαρακτηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο  "αλβανικό έδαφος" την Πρέβεζα προκάλεσε την ματαίωση συνάντησης του υπουργού εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλου. Τώρα ήρθε η σειρά του προέδρου της Αλβανίας Μπουγιάρ Νισάνι να δηλώσει πως δεν υπάρχουν εδαφικές αξιώσεις από την Αλβανία απέναντι στους γείτονές της.

Η σιωπή δεν είναι χρυσός

Του Γιώργου Αυγερόπουλου
Καθώς ένα χρόνο τώρα ασχολούμαι με τη θεματική «Χρυσός στα χρόνια της κρίσης» έχοντας δουλέψει μαζί με τους συνεργάτες μου στην Κολομβία (1), τη Ρουμανία (2) και την Ελλάδα (3), οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες.

Χρυσή Αυγή: "Εκτός νόμου να τεθεί το ΠΑΣΟΚ, το κόμμα της μίζας, της απάτης και της διαφθοράς"

"Η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, αναγνωρισμένο από τον Άρειο Πάγο, που απολαμβάνει της εμπιστοσύνης ενός και πλέον εκατομμυρίου Ελλήνων. Το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα της διαφθοράς, της μίζας, της διαπλοκής και του μνημονίου, καταδικασμένο από τον ελληνικό λαό στο περιθώριο της δημόσιας ζωής. Αν ο Βενιζέλος και η παρέα του θέλουν να... "θέσουν εκτός νόμου" την Χρυσή Αυγή καλά θα κάνουν να βιαστούν, γιατί σύντομα θα βρίσκονται στο 0% και δεν θα έχουν ούτε κόμμα, ούτε γραφεία, ούτε βουλευτές για να μας διασκεδάζουν με ανάλογες γραφικές δηλώσεις. Ορισμένοι εξ αυτών μάλιστα δεν θα έχουν ούτε την προσωπική τους ελευθερία, έχοντας ήδη εμπλακεί σε τεράστια σκάνδαλα διαφθοράς και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος."

Αποφάσεις του Συλλόγου Κρητών Νομού Κιλκίς "ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ"

Το ΔΣ του Συλλόγου Κρητών Νομού Κιλκίς "ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ" συνήλθε εκτάκτως σήμερα στις 01 Δεκεμβρίου 2012, λόγω της αιφνιδιαστικής απώλειας της Σουλτάνας Γουλιελμάκη, μητέρας του μέλους μας Μιλτιάδη Γουλιελμάκη Σουλτάνας και αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:
- Να παραστεί το ΔΣ στην εξόδιο ακολουθία.
- Να καταθέσει στεφάνι στην μνήμη της αποθανούσας.
- Να κηρύξει την ημέρα ταφής ως ημέρα πένθους του Συλλόγου μας, με συνέπεια να αδυνατεί να εκπροσωπηθεί επίσημα στην εκδήλωση του αδελφού Συλλόγου Ποντίων Παλατιανού "Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ".
- Να ανακοινώσει την απόφαση αυτή στα τοπικά ΜΜΕ.

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι φαρμακοποιοί

Η Γενική Συνέλευση του Π.Φ.Σ. η οποία διεξήχθη σήμερα 1-12-2012, εκτίμησε τις εξελίξεις και διαπίστωσε ότι συνεχίζει η ασυνέπεια πληρωμών του ΕΟΠΥΥ και εκκρεμεί μια σειρά κρίσιμων ζητημάτων (φορολογία, αναδρομικό rebate κ.λπ.) με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται η φαρμακευτική περίθαλψη και να δυσχεραίνεται η βιωσιμότητα του Ελληνικού φαρμακείου.

Μέρκελ: "Η Ελλάδα αλλάζει"

Σε συνέντευξή της που δημοσιεύεται αύριο Κυριακή στην εφημερίδα Bild, η Γερμανίδα καγκελάριος Ά. Μέρκελ υπεραμύνεται της πολιτικής της έναντι της Ελλάδας και εκτιμά ότι η χώρα αλλάζει.

Πόλεμος! Χρυσή Αυγή σε Βενιζέλο: Βιάσου να μας θέσεις εκτός νόμου γιατί σύντομα δεν θα έχεις ούτε γραφεία, ούτε κόμμα!

- Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προανήγγειλε πρωτοβουλία την Δευτέρα για να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή
- Χρυσή Αυγή: Είμαστε νόμιμο πολιτικό κόμμα που απολαμβάνει την εμπιστοσύνη 1 εκατομμυρίου Ελλήνων
- Αρθρο Μιχαλολιάκου με το οποίο επιτίθεται στην ακαδημαϊκό Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ

Τα "Omorfa taxidia" ταξιδεύουν βιολογικά



Γράφει ο Πάνος Γεωργιάδης
"Αυτοί μας αγαπούν, αλλά δυστυχώς εμείς δεν τους γνωρίζουμε.....".

Ερώτηση Γιώργου Καρασμάνη βουλευτή ΝΔ νομού Πέλλας για τις εισφορές στην ΑΕΠΙ

"Τεράστια είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες μικρομεσαίοι επαγγελματίες από την αυστηρότητα και τις άδικες διατάξεις του νομοθετικού πλαισίου περί Πνευματικών και Συγγενικών Δικαιωμάτων (ΑΕΠΙ), με αποτέλεσμα να οδηγούνται στα δικαστήρια λόγω αδυναμίας πληρωμής και να αντιμετωπίζουν αστικές, διοικητικές και ποινικές κυρώσεις.

Διαθεση ειδών διατροφής από την Εθελοντική Ομάδα Παιονίας νομού Κιλκίς

"Συνεχίζοντας την διάθεση βασικών ειδών διατροφής σας ενημερώνουμε, ότι το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012 κατά τις ώρες 08:00-13:00, στο γήπεδο Πολυκάστρου θα πραγματοποιηθεί διανομή των προϊόντων: «Πατάτες, Αλεύρι, Μέλι, Καρύδια και Αμύγδαλα» 

Ετοιμάζεται για το μεταγραφικό “μπαμ” ο Σαββίδης!

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θέλει να φέρει τον Ιανουάριο έναν ποδοσφαιριστή που θα προκαλέσει... αίσθηση

Όλο το φίλαθλο κοινό του Κιλκίς σήμερα στις 6 το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο για το αγώνα του ΓΑΣΚ

"Κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό του Κιλκίς κάνει η ομάδα χειροσφαίρισης του Γ.Α.Σ.Κ. ώστε να βρεθεί στο νέο κλειστό της πόλης για να στηρίξει τους αθλητές στο δύσκολο παιχνίδι με το Δούκα που ξεκινάει σήμερα στις 6 το απόγευμα. Η θερμή συμπαράσταση προς τους παίχτες και η πίεση προς τους αντιπάλους θ'αποτελέσουν ένα ισχυρό όπλο για τη κατάκτηση της νίκης! Όλοι λοιπόν στο νέο κλειστό σήμερα τ'απόγευμα για τη μεγάλη νίκη."

Εκδήλωση κοινωνικού χαρακτήρα στην Ευκαρπία Κιλκίς


Ατμοσφαιρική εκδήλωση στο Οινοποιείο "Αϊδαρίνη" στη Γουμένισσα Κιλκίς

Στο χώρο του Οινοποιείου της οικογένειας Αϊδαρίνη και σε συνεργασία με τον Ξενώνα "Δημοσθένης" (Dimosthenis Traditional Guesthouse), την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012 θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου της φιλολόγου Χρύσας Αλεξανδρή, με τίτλο ''Περί του λόγου το Αληθές''. Παράλληλα στο χώρο θα εκθέσει τα έργα του ο ζωγράφος - αγιογράφος Δωρόθεος Αντωνιάδης. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί μουσικά από τις υπέροχες φωνές και τις μουσικές επιλογές της Ντίνας Σαρατζή στο τσέλο και του Πάνου Δημητριάδη στην κιθάρα.
 Πηγή: Omorfa taxidia facebook

Άρθρο Βενιζέλου στα ΝΕΑ: «Να οργανώσουμε την εθνική ανάκαμψη»

"Με την απόφαση του Eurogroup για την Ελλάδα διαμορφώθηκε μια νέα αφετηρία για τη χώρα μας. Η Ελλάδα δεν έχει άλλο δρόμο παρά να ξαναβρεί τη δυναμική της και την προοπτική της. Το μεγάλο στοίχημα είναι να κερδίσουμε ως έθνος το χαμένο έδαφος, σε στέρεη βάση τη φορά αυτή. Μας χρειάζεται ένας μεγάλος εθνικός στόχος, ο οποίος μπορεί να φαίνεται τετριμμένος, αλλά είναι επαναστατικός: Κανονικό κρότος, κανονική οικονομία, κανονική κοινωνία. 

Αυξήσεις - σοκ 37% στα τιμολόγια της ΔΕΗ!

- Τις απαιτεί η τρόικα και προβλέπονται στο προσχέδιο του μνημονίου
- Τι εισηγείται η επιχείρηση στη ΡΑΕ και στο υπουργείο Περιβάλλοντος
- Σε τρεις δόσεις οι φουσκωμένοι λογαριασμοί
- Ποιοι θα εξαιρεθούν

Χρειαζόντουσαν βάνες και τις έκλεψαν

Στις 30.11.2012 το βράδυ, στην Κατερίνη, συνελήφθησαν από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, δύο ημεδαποί 23 και 26 ετών, διότι από αντλιοστάσιο εντός αγροτεμαχίου ενός 54χρονου αφαίρεσαν βάνες και κλειδιά σύνδεσης γραμμών ποτίσματος συνολικής αξίας τριακοσίων (300) ευρώ προκαλώντας ζημιές αξίας τετρακοσίων (400) ευρώ. Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης.

Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

Η 1η Δεκεμβρίου καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS το 1988, με απόφαση της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας και στη συνέχεια της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.